19.11.06
16:41
Като цяло спортувам активно от 2години, посещавам фитнес залите 5пъти седмично и тренирам усилено,тежа 56кг, 172см височина и съм женски пол.Харесвам фигурата си и се чувствам стегната,но искам да получа релеф,което се оказа сложничко...ще бъда благодарна,ако споделите опита си с мен и ми дадете малко съвети по въпроса :D
19.11.06
16:51
А като посещаваш фитнеса какво правиш там, тренираш с тежести или само кардио? :)
19.11.06
16:55
Според мен, щом си стегната и се чувстваш добрте така, единственото което трябва да направиш е да промениш начина на хранене. С добър хранителен режим и със същите тренировки като преди ще се орелефиш. Предполагам знаеш какво трябва да промениш в хр-я си режим. намаляш въглехидратите и увеличаваш белтъчините. Ако искаш и малко Fat Burner или L-carninit и ще станеш доста релефна :D
Значи почти вегетарянка съм, но може би проблема е че ям много сладки неща,но немога без тях защото нямам енергия...тренировката ми започва с 15мин. тичане, разтягане 5мин., тренировка с до 20кг. с малки изключения, завършвам с масаж, общо около 2часа тренирам....
19.11.06
17:29
Какъв “L-carninit”, какви пет лева, момичето е кожа и кокали 56кг, 172см??? Ако искаш релеф ти трябва малко мускул, с тези кг дето тренираш си е лигавене, още повече, че тренираш от 2 години. Тренирай с максимални тежести и приемай максимално белтъчини за да ти растат мускулите, за да имаш така желания релеф. Щом не ядеш месо ще трябва да си вземеш някакъв протеин. Сладкото квото и да си говорим трябва да го забравиш, ако искаш да имаш и релеф.
fitday, може би не си ме разбрал....не съм слаба, напълно нормална съм...не искам да правя обем искам да премахна подкожните мазнини, но да не променям теглото си...а и все пак трябва да сме елегантни :D
19.11.06
18:04
Ок, но тогава сладкото въобще не става. Аз съм 54 кг на 162 см ръст и се смятам за нормална, затова и така написах. Сори, ако съм те обидила. :)
19.11.06
18:24
Сладкоо не е добър източник на енеригия. по-добре прости въглехидрати 1-2 часа преди тренировка ( овесени ядки ориз...). Със сладко никога няма да имаш релеф, И аз обичам сладко, но го ограничавам ди минимум и само понякога си позволявам.
15 мин кардио са малко за релеф. пробвай постепенно да го увеличаваш и стигни до 30-40 мин. Представи си че след 15-20 минута някъде започваш да гориш мазнини :).
кратко и елементарно обяснено, за да гориш мазнини от тялото не трябва да имаш запаси от въглехидрати. Това е и идеяна на НВД. приемаш малко въглехидтари и така гориш мазнини.
19.11.06
19:53
А да и забравих да ти пиша, ако правиш силова тренировка, най - добре кардиото да е след нея.
Какво значи “почти” вегетарианка? Какво ядеш и какво не ядеш?
За да премахнеш подкожните мазнини, БЕЗ да променяш теглото си, трябва да заместиш свалените мазнини с мускулна маса.
[quote author=“Magirai”]Значи почти вегетарянка съм, но може би проблема е че ям много сладки неща,но немога без тях защото нямам енергия...тренировката ми започва с 15мин. тичане, разтягане 5мин., тренировка с до 20кг. с малки изключения, завършвам с масаж, общо около 2часа тренирам....
Нормално е да нямаш енергия, ако не се храниш с качествени храни. А докато ядеш сладко, няма да намалиш мазнините.
“Почти вегетарианка” означава,че понякога ям пилешко филе...а от днес реших да мина на зеленчуци и пилешко филе....ще огранича сладкото до минимум и после ще ви се похваля с резултатите :D :D
[quote author=“Magirai”]”Почти вегетарианка” означава,че понякога ям пилешко филе...а от днес реших да мина на зеленчуци и пилешко филе....ще огранича сладкото до минимум и после ще ви се похваля с резултатите :D :D
:D :D :D
Ами добре дошла!
Тука всички сме “почти вегетарианци” :D :wink:
19.06.12
00:38
Аз от 1 година спрях сладкото и тялото ми се промени тотално изчистих се толкова добре според мен че и аз не си вярвам..... а относно хляба хапвам си доста хляб на мен не ми влиае хляба незнам защо, но при първият десерт коремат ми се подува и се губят плочките...