Въпрос за бицепсите (и предмишниците)

21.11.06
21:18

здравейте,
ами искам да попитам защо десния ми бицепс е по-голям от левия(и по-оформен), А пък с Левия дигам повече кг ( на концентрично) и също ми е по-издръжлив на повече повторения. защо така?

също и искам малък съвет за предмишниците :) как да ги уголемя и да накарам така, че всичките ми вени да се виждат :) манияк съм понеже как да кажа.. 16 години бях дебел и вена не съм виждал през живота си, а ме кефят :) леко ми е изкривена фантазията на мене :)

Въпрос на ген. И моят десен бицепс е по - силен а левия по - издръжлив пък. Всеки човек е различен.

Прави упражнения за предмишница. Чак вени яко не се изкарват току така.

21.11.06
21:44

а съвет как да го изпъкна малко левия?

относно вените: от китката до пръстите вече ми са виждат всички вени дори и когато не вдигам са изпъкнали. от лакътя до предмишницата само като се напомпя изпъкват лекичко :( сега те са ми целта...

Вкарай скотово сгъване с дъмбели в деня ти за ръце.

За да постигнеш такива вени ти трябва някаква киселина май се водеше, не знам точно и аз защото не съм се интересувал от забранени и суплементи използващи се от професионалисти.

ZO

21.11.06
21:58

За изпъкването на вените-вземи си NO Booster.От него вените изпъкват доста и съм чувал от приятели,че като го пият сякаш са си винаги понапомпани.Друг ефект от това според мен не очаквай де,не като протеин или креатин.Колкото до разликите-аз също си мислех,че бицепсите ми са с различна голамина,но като се вгледах разбрах,че всъщност разликата идва от трицепса.Просто правиш по 2 повторения повече в три серии от всяка тренировка за мускула,който прави разликата(при теб може да си е именно бицепса).

TU

21.11.06
22:31

[quote author=“boxerg”]Въпрос на ген. И моят десен бицепс е по - силен а левия по - издръжлив пък. Всеки човек е различен.

Прави упражнения за предмишница. Чак вени яко не се изкарват току така.

И при мен е така  :shock:

22.11.06
10:50

[quote author=“zoben_pitbul”].Просто правиш по 2 повторения повече в три серии от всяка тренировка за мускула,който прави разликата(при теб може да си е именно бицепса).

Искам да кажа че не сън съгласен със твоита теория значи това е грешка едната ръка да се тренира повече от другата.Тренираи си ги равномерно споко няма да има проблем.И да кажа още нещо няма човек които примерно двете ръце да са му еднакви винаги едната е по силна от другата—-научно доказано.ако намеря саита дето го четох ще сложа линка да го прочете но беше на английски

22.11.06
19:54

Нормалное да има разлика. И при мен има. Ако не е фрапираща (повече от 2 см и повечер от 2 повторения) не би трябвало да те притеснява и да й обръщаш внимание.

FZ

22.11.06
20:03

разлика от 1 см. между левия и десния бицепс е нормална !  8)

22.11.06
21:21

А аз да попитам добре ли е да са ти изпъкнали вените в смисал товаводи ли ти някакав + за теб и тренировката, за вените на рацете говоря понеже моите са ОГРОМНИ и ако не е добре какво да направя за да спаднат поне малко??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1