22.11.06
22:30
Аз сам на 13
Тренирам кикбокс,СИЛАТА И ВОЛЯТА ГИ ИМАМ НО НЕ ЗНАМ КАК ДА СТАНА МАШИНА,
ИМАМ ВАЗМОЖНОСТ ДА ХОДА НА ФИТНЕС САМО СЬБОТИТИТЕ НО У НАС ПРАА ЛИЦЕВИ ,КОРЕМИ И КЛЕКОВЕ
МОЛЯ ВИ ИЗМИСЛЕТЕ МИ КАКВО ДА ТРЕНИРАМ, И ЕДИН РЕЖИМ ЛЕГАНЕ СТАВАНЕ ЯДЕНЕ ТРЕНИРОВКИ ЩЕ САМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :) :) :!: :!: :!: ВИСОК САМ147 45КГ
Първо недей да пускаш няколко теми!
Второ недей да пускаш теми с главни букви!
Трето прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
Считай се за официално предупреден!
Следват наказания!
head_hunter
22.11.06
23:31
Темата ти е умопомрачителна.
Аз на 13 години не съм викал помощ ,а си правех системни тренировки с малки тежести и пробвах различни упражнения.
Виж сега на 13 не можеш да си машина!
Всеки от нас иска да е силен и да всява респект ,но това става с време и с
много усилия.
Щом имаш воля потренирай 3-4години и можеш да очакваш добри резултати.
Хранителни режими и програми има в саита и са много добри избери си един 3-дневен сплит и недей да се претоварваш!
П.С. Към другите от форума :
Добре че пита за хранителен режим ,а не за стероиди :)
Аз и на 13 знаех ,че ще бъда много як ,но също така занех че 10-15 години тренировка не ми мърдат преди това.
23.11.06
03:00
Абе момче, още тялото ти активно расте. Костите ти са по-слаби. Други са нуждите на подрастващия организъм, друга е обмяната на веществата. Ставните връзки се развиват, костите се удължават, в тялото ти се случват важни неща. Всичко с което прекалиш, особено тежести и химии, могат да те увредят за цял живот. Я си помисли сериозно! И ходи по-често на училище, че не си се научил да пишеш още. А, между другото, ако искаш нещо по-силово - опитай с лостове. Разтягането от виса и широките хватове, маховете на успоредката, подскачанията т.н. стимулират разтежа. Също и тичането, плуването. Важното е да не няма натиск става към става. Много по-железен ще станеш, ако от сега започнеш да изучаваш тялото и процесите в него. Видовете спорт. Бойните искуства са правилен избор - има много разтегателни и общофизически упражнения, които ще ти се отразят чудесно на този етап от живота ти.
23.11.06
10:22
blagodarim
Петко К - кирилица!