21.11.06
16:45
Пичове,до довечера трябва да съм казал какво искам.Значи от щатите утре се прибира мой приятел и мога да му поръчам каквото искам да ми донесе,за добавки говоря.Я ми кажете какво си струва да му поръчам,защото знам,че там добавките са много по евтини.Нещо да е в малки размери,но да е много ефикасно,и да е за маса най-вече.Примерно Анимал Пак или незнам,посъветвайте ме нещо!
21.11.06
16:49
Абе я задай по конкретен въпрос какви са тези общи приказки :!:
Кажи поне кой фирми предпочиташ ?
Мани ги тея пакове сами без да са в комбинация с други работи нищо не вършат работа.
Трудно има едно нещо от което да качиш .
21.11.06
17:03
[quote author=“BIG PICHAGA”]Абе я задай по конкретен въпрос какви са тези общи приказки :!:
Кажи поне кой фирми предпочиташ ?
Бе батка от де да знам,просто нещо дето тука е скъпо и ефикасно и да е с малки размери.щот там ще е супер евтино.Може би Оптимум за марка,ама няма значение,важното е да е нещо качествено.Какво ще кажете за Анимал Пак-а,или креатин и аминота,нещо по компактно,давайте предложения?!
21.11.06
17:12
Пич , виж ся избери си нещо от продуктите на MUSCLETECH , MHP тея двете фирми имат няколко доста добри продукта за мускулна експлозия , ABB, ISS.
Каквото и да си вземеш от тези фирми няма да съжаляваш .
21.11.06
17:30
[quote author=“BIG PICHAGA”]Пич , виж ся избери си нещо от продуктите на MUSCLETECH , MHP тея двете фирми имат няколко доста добри продукта за мускулна експлозия , ABB, ISS.
Каквото и да си вземеш от тези фирми няма да съжаляваш .
Аз просто исках да ми препоръчаш нещо готово,за да го поръчам.Казваш ми какво е за маса и го поръчвам,щото аз нензам,тва беше цялата работа пич
21.11.06
17:49
Ами всички тези фирми си имат сайтове ето ти на едната
Дано да оцелиш бингото . :wink:
21.11.06
18:01
Oще мнения... :roll:
21.11.06
21:46
Креатин, аминокиселини, глутамин на ON. Протеините вече са в големи расфасовки. Фирми които също може да уважиш - Champion Nutrition, Best body nutrition, Universal, Dymatize.
Еййй малко закъснях ...
Няма начин да не кажа Контролед Лабс Cotrolled Labs .
За он си се сетил . Също така може и БСН нитрикс ала бала . На лабса Бяла кръв и Зленния Бълг. На он аминки 2х325табс и 2х200 БЦАА и си супер ;) . А и 1х10лб Он 100 Уей . Перф комбинациики можеш да си направиш.