22.11.06
21:29
Значи на 16 години съм, питам ви кое според Вас е по-добро да взема .. целта ми е да качвам ММ, но и да изгарям мазнините едновременно или да качвам чиста ММ, но проблема ми е че с обикновенните добавки ( creatin, bcaa, glutamin ) качвам и доста мазнини на задника и корема обикновенно .. та как мислите кое е по-добро да приемам спрямо възраста ми и това което искам да направя ?
от добавки мазнини не се качват. от креатин се задържа вода която впоследствие се маха. проблема е в яденето. яж повече качествена храна/месо, яйца,ориз, овес/ да качваш чисто. Трибулус и ДХЕА не са ти нужни убеден съм.
Принципно DHEA-та не се препоръчва за употреба от лица под 18 ,но естествено това не пречи да си я набавиш.Мисля че не ти трябват тези добавки за твоите години :!: Протеинче по-добре
22.11.06
22:17
и какво очакваш от тези суплементи че нещо не става ясно ? 8)
22.11.06
22:55
и какво очакваш от тези суплементи че нещо не става ясно ? 8)
.....целта ми е да качвам ММ, но и да изгарям мазнините едновременно......
23.11.06
10:58
И аз по едно време бях почти решил да си взимам ДХЕА,но добре,че се осъцнах навреме(преди да съм си го купил).На 16 прохормони!?!?От трибулуса пък няма нужда-пне аз проблеми с тестостерона не съм усетил да имам 8) Сила си качвам,маса също,а пък малкия рипа по цял ден :twisted:
23.11.06
11:17
[quote author=“zoben_pitbul”]И аз по едно време бях почти решил да си взимам ДХЕА,но добре,че се осъцнах навреме(преди да съм си го купил).На 16 прохормони!?!?От трибулуса пък няма нужда-пне аз проблеми с тестостерона не съм усетил да имам 8) Сила си качвам,маса също,а пък малкия рипа по цял ден :twisted:
Как разбра, че нямаш проблеми с тестостерона?
Аз също си качвам и имам сила, но не мислиш ли че може и повече от това ?
[quote author=“vsf”]Как разбра, че нямаш проблеми с тестостерона?
Аз също си качвам и имам сила, но не мислиш ли че може и повече от това ?
ти ако имаш проблем с тестостерона няма качваш нито сила нито маса
23.11.06
14:48
Ти пък точно на двете най - ненужни неща си се спрял!
Купи си високопроцентен суроватъчен протеин. Разгледай какво включва менюто ти, трябва да е филе, яйца, риба, ориз, плодове...а не някакви мазнотии. Не яж шоколади и такива подобни боклуци, където има много захар. :wink:
23.11.06
15:26
[quote author=“koisymazzz”]Ти пък точно на двете най - ненужни неща си се спрял!
Купи си високопроцентен суроватъчен протеин. Разгледай какво включва менюто ти, трябва да е филе, яйца, риба, ориз, плодове...а не някакви мазнотии. Не яж шоколади и такива подобни боклуци, където има много захар. :wink:
Еми в някой моменти изпитвам нужда от захар, тогава какво да правя ? Обикновенно хапвам малко шоколад. . ?
23.11.06
16:02
Малък си е за двете.