Фитнес зали Варна

MA

29.10.06
01:01

Здравейте :) Искам да започна фитнес но неми се обикаля цяла Варна за да търся добра зала ще ми препоръчате ли някоя само да не е в Владиславово :) Кажете как са вашите зали каде се намират как е съчетанието цена-качество има ли месечни карти и т.н..... БЛАГОДАРЯ Ако има някои навит пък да тренираме заедно да се обажда таман да ми обяснява :D чао

Имаше подобна тема скоро. Потърси.

29.10.06
07:31

Ами има една във Спортна Зала - 2.50 на посещение, уредите са хубави и поддържани, не са последно поколение, но са качествени. Има сауна, хубави и сигурни шкафчета за лични вещи, приятни хора се навъртат там. Рядко е пълно, а посетителите не са случайни хора, а такива, които по принцип си тренират там от доста време...поне по мои наблюдения.
Бре хубава е, харна е, виж я :lol:

GS

29.10.06
11:20

когато съм във Варна, признавам само ТИМ. Няма по-добра зала за мен. Отлични уреди, приятна обстановка, чистота, нормални хора, няма някакви миризливи изруди... 3 лева тренировката до 4 часа- цената бива ако я сравним с другите скапани зали където се тренира за 2 лева.

21.11.06
22:59

[quote author=“malkiqmitkoo”]Здравейте :) Искам да започна фитнес но неми се обикаля цяла Варна за да търся добра зала ще ми препоръчате ли някоя само да не е в Владиславово :) Кажете как са вашите зали каде се намират как е съчетанието цена-качество има ли месечни карти и т.н..... БЛАГОДАРЯ Ако има някои навит пък да тренираме заедно да се обажда таман да ми обяснява :D чао

Малко Up на темата. Нека тези които са от Варна да помогнат. Разгледах темата “пътеводител... ” но там е писано само за 2 зали. Благодаря предварително! :)

23.11.06
19:49

Аз тренирам в един гараж до училище Цар Симеон,Рони Колман дето се хвали че тренира в много Hardcore зала да доиде да направи една тренировка там,ще изтрае до 20-30 минути ще се разплаче и ще се прибере депресиран 8) .Цената е 1.50 има основните работи за базова тренировка + основни машини,няма “глезотиики” за хора които са в период на преформиране или такива които обичат да са нежни в своята тренировка :lol: .Има климатик и истинска амосфера за мъжка тренировка,музиката е на макс и си е пожеланиe :wink: ,можеш да слушаш DMX и след него Сашо Роман! Gregor които говори за чистота и добрите хора в Тим,в нашата зала няма нито едно от двете :D ,но ако си пестиш парите и искаш наистина да тренираш а не да се глезиш според мен залата ще ти подходи.Забравих само да кажа че дъмбелите и тежестите не са надписани трябва да питаш кое колко е

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1