21.11.06
19:54
Представете си следната картинка, взимате книжка и се сдобивате с кола, толко ви е кеф да карате 4е не слизате от нея и ходите дори до магазина с нея, в резултат забравяте да ядете, не сте гладни, намалявате енергийния разход, а когато ядете, ядете неправилно :arrow: спад в силата, нежелание да тренирате, а когато тренирате нямате никва сила.
ВЪПРОСЪТ ми е, така съм от 2 седмици, дали е уда4но да по4ина една седмица, като направя 2 тренировки тичане по системата IBUR(интервално тичане, чел съм че от него не се губи ММ) и една тренировка коремни преси+рамо(не съм правил от 2 седмици) за да повиша енергията си и да ускора метабилизма :?:
Също дайте съвети как да си опраа психическата нагласа за фитнеса :)
Знам, че темата е важна за теб, но
ще те помоля да не я обявяваш с
главни букви! Нека това не се повтаря!
head_hunter
21.11.06
20:10
Е кво като си взел кола бе човек? не мен като ми купиха не спрях да ям и да тренирам. причината може да е друга.
21.11.06
20:19
[quote author=“Gregor Salto”]Е кво като си взел кола бе човек? не мен като ми купиха не спрях да ям и да тренирам. причината може да е друга.
Mи то хората са различни, нли знаеш аз не мога да открия дрига причина като си помисля че след даскало ям по едно парче пица и след тва до 18 часа нищо(тъй като се воза нагоре надолу). Въпроса ми е дали интервалното тичане би ми помогнало да се зареда с емнергия а то че яденето треа да оправа си е отделен въпрос
21.11.06
20:26
Замисли се от къде си ти идва енергията. От почивка и храна, като искаш да събереш енергия не отиваш да бягаш. проблема ти е точно в храненето. Как да иамш сила като не ядеш достатъчно или хапваш “junk food” като пицата. пробвай да оправиш храненето и няма да има смиъл да си правиш разни експерименти.
21.11.06
20:46
[quote author=“Gregor Salto”]Замисли се от къде си ти идва енергията. От почивка и храна, като искаш да събереш енергия не отиваш да бягаш. проблема ти е точно в храненето. Как да иамш сила като не ядеш достатъчно или хапваш “junk food” като пицата. пробвай да оправиш храненето и няма да има смиъл да си правиш разни експерименти.
Da pрав си обаче ако не увелича енергййния разход, нема от къде да ми дойде апетита
21.11.06
21:50
Подходи по - сериозно на нещата. Концентрирай се в спорта който си избрал и мисли повече за него на тоя етап. Всяко такова вълнение и приток на ендорфин би трябвало да има само положителен ефект върху тренировъчния/хранителния процес.
Просто се вземи в ръце, ограничи се сам. Неприятно е, но така става. Не мисля, че тичане ще ти помогне. Ако ще кажи на приятелите си те да те завръщат, като ЕРД, кривнал от пътя.
П.П.: ЕРД = едър рогат добитък. Не се обиждай;)
22.11.06
21:55
Единствения начин за опрвяне е без никакъв компромис не посягайте към първото пар4е пица щото после има 2, 3 и най накрая се едно не съм ходил на фитнес. Що се отнася до приятелите те не са в тая сфера на човешкото равитие (фитнеса)
П.п Марципан не се обиждам добре че е едър добитък а не дребен
23.11.06
12:46
Абе човек,това би трябвало да ти е от помощ даже.Ще си ходиш с колата на фитнес кат последния пич,ше отскачаш да си купуваш хубава храна и ше си ядеш на спокойствие,това би трябвало да те усленява,земи се в ръце и пак ще бъдеш номер едно;)
Това ми звучи малко глезльовско. :)
Хубаво де, колата си е кола, ако щеш - шофирай и се моткай и 10 часа, ама тренировките и храненето са нещо съвсем различно. :)
Психическата нагласа ти куца - просто нямаш достатъчно воля и желание.
Как да си я оправиш - е тук, не мога да ти помогна.
На мен лично, ф-неса ми доставя удоволствие, не просто резултати, така че ...де да знам.
Aхам - раздвижването е като ‘енергиен стимулант’.
Сбий се с някого на даскало. :idea: Ще ти дойде енергия и хъс.Това раздвижва кръвообращението и качва адреналина.Екшъна е голям.Ще забравиш за депресията.Щото иначе ще се потрошиш с колата :shock:
Или да прегази някого, че ако попадне на някой як, може и да се травмира. :lol:
Оф...млякото изззззсссстина. :P
Не е от колата, нямаш достатъчно желание и мотивация за тренировки и подобен начин на живот... Избора е твой!
23.11.06
22:58
Ами темата... :roll: Не че не е за този форум, ами е безмислена /не че нямаш нужда от помощ/.
:) ДЕПРЕСИЯ!- Съпътваща ни в ежедневието, голям проблем.. Твоето не е депресия..
Както се казва: Спасението на удавниците е в ръцете на самите давещи се
И междо другото: това е в челната десятка за чалната тема в специализиран сайт. :wink:
:lol:
24.11.06
16:59
уф вие май не сте ме разбрали аз не ви питам депресия е или не, нито пък какви са причините за това, написъл съм с големи букви какъв е ВЪПРОСЪТ ми, но тъй като седмицата ве4е се изтъркули и никой не ми отговори на въпроса за тичането и т.н. , най добре ще е модераторите да заключат темата