23.11.06
20:24
Драги колеги, искам да попитам специално за този продук STORM na UNIVERSAL някой ползвал ли го е,заслужава ли си или не,някакви други впечатления.Чух страхотни неща за него ,а и съм решил да си взема нещо,целта ми е маса.Приемам и алтернативи на него ;)
23.11.06
20:29
Много е добро! Ако пък го комбинираш със Shock Therapy ще имаш страхотен ефект. Това е перфектен mass stack (от добавки). Взимай, не бой се :wink:
23.11.06
20:36
Мерси! само искам да те питам къв е тоя продукт Shock Therapyи на ква цена е
23.11.06
21:13
[quote author=“immortal88”]Мерси! само искам да те питам къв е тоя продукт Shock Therapyи на ква цена е
Ами не знам от къде ги вземаш, но ще е на приблизително същата цена, може би маааалко по-скъп. Ами твоето е креатинова матрица, а това е азотен ускорител. Двете се комбинират за маса.
23.11.06
23:18
да найстина цената е почти същата,но в това е проблема щото двете са по 120лв.Искам да те питам кой ще е по-добрия вариант:
1 да ги комбинирам и двете(ще стигнат за 40 дена)
2 да ги пия поотделно първо едното после другото(80 дена)
Пиеш ги и двете.Ако парите са проблем погледни този продукт:
http://www.bodybuilding.com/store/univ/pump.html
Общо взето представлява същото като горните два продукта и е доста хвален на запад.
23.11.06
23:50
[quote author=“immortal88”]да найстина цената е почти същата,но в това е проблема щото двете са по 120лв.Искам да те питам кой ще е по-добрия вариант:
1 да ги комбинирам и двете(ще стигнат за 40 дена)
2 да ги пия поотделно първо едното после другото(80 дена)
Комбинират се двете. Ако са ти проблем парите вземи същото но на таблетки - като няма прах, няма тежест, няма дебела доставка.
Алтернативата е Controlled Labs - Greeb Bulge + White Blood.
Animal Pump също е вариант, но не съм почитател на едноименната серия.
24.11.06
14:51
[quote author=“RAMBO”]manson какви са ти впечатленията от Shock Therapy?
Косвени :)