Retabolil Ili Deka za6to???

Темата е заключена.
EK

16.10.04
21:00

Ретаболил или Дека кое е по-добро защо и кфа е разликата в биенето защото знам че Деката е 2 пъти по голяма като количество от Ретаболила (за ампула стаа дума)

18.10.04
18:08

dvete sa napalno ednakvi sadarjat aktivnoto ve6testvo Nandrolone Decanoat retabolil e 50mg ampulata deca-ta nai-4esto 200mg toest 4 pati pove4e

sajaliavam za ne bulgarskia ezik sram me e ama tuka niama kirilica

Kато нямаш кирилица използвай тази на форума - KREDOR.
Редактирай си мненията на кирилица.
lexus

AR

23.10.04
18:30

еднакви са но ретаболила можеш да си сигурен че е това което си купуваш.много често хората се оплакват от фалшив дека.

HE

25.10.04
12:42

Е в нищо не можеш да си 100% сигурен, но да го кажем така - и при ретаболила има ментета, но Декадураболина го фалшивицират повече и по простата причина, че хората искат голямо количество на ниска цена! А както знаем всички - хубавото и евтиното е мечтата на идиота!

AR

25.10.04
21:34

така си е няма какво да се лъжем.ако ти е сигурен доставчика по добре е да си вземеш дека.има и фалшив ретаболил но доста по рядко.аз лично ако не съм 99.99% сигурен че е това което купувам не бих си взел дека.

28.10.04
16:41

Сега аз да ви кажа нещо единствената дека за която може да бъдете сигурни че не е ментак е гръцката

HE

29.10.04
20:15

Пак не се знае! Правят ментета на всякъкви стероиди така че дали е Гръцка или не това не е от значение. Това е все едно да каже, че не правят ментета на гръцкото евро.

26.11.04
06:49

По-предпочитан според мен е Дека-Дураболина и ще ти изтъкна най-важните аргументи , а ти си прецени дали си заслужава уважението препарата . Та значи като продукт е по-предпочитаният от билдерите които използват стероиди пред Ретаболила ,проявява умерена андрогенна активност и силен анаболен ефект ,което го прави отличен за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата,има слаба токсичност спрямо черния дроб и ароматизира само при високи дози,оказва ефект върху естественото производство на хормона тестостерон,а също така този стероид може да бъде използван както за релеф,така и за маса,драстично покачва азотния баланс и времето за възстановяване между тренировките и всичко това за сметка на много малко странични ефекти,докато доста познати са се оплаквали от странични ефекти при Ретаболила като загуба на памет ,кръвотечения от носа и др. проявими от типичните за него.  А споменах ли че Деката има репутацията на препарат, който облекчава болката от контузии и травми . :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1