Меки мускули

24.11.06
01:29

Висок съм 1.85 77 кила съм(малко е и нямам много мазнини освен на корема, тъй като не го тренирам) на 17 години. Занимавам се с фитнес от близо 3 години, но с прекъсвания от по 4-5 месеца всяка година (несериозна работа :? ), но да си дойдем на въпроса: Много са ми меки мускулите..не знам от какво е..имам много сила..тренирам си редовно(говоря за 7-8-те месеца годишно, през които тренирам постоянно) ..почнах да пия гейнер..пил съм преди креатин и аминокиселини..каквото и да правя, както и да тренирам няма твърдост..трябва да си стегна бицепса до болка за да стане твърд..а на моите приятели даже като им е отпусната ръката им е твърда..единствено гърдите като ги стегна са доста твърди ..другото е трагедия..особено трицепса, като е отпуснат е като пухина възглавница...та, ако знаете някакяви специфични упражнение за твърдост на мускула или нещо такова предложете..мерси предварително :)..последно искам да отблежа. че по време на тренировка мускулите ми се напомпват изключително много(+1,5-2см скача ръката при тренировка за ръце) и невероятно твърди стават, но няколко 1 часа след тренировката....без коментар

FI

24.11.06
10:23

[quote author=“S133p13zZ”]Висок съм 1.85 77 кила съм(малко е и нямам много мазнини освен на корема, тъй като не го тренирам) на 17 години. Занимавам се с фитнес от близо 3 години, но с прекъсвания от по 4-5 месеца всяка година (несериозна работа :? ), но да си дойдем на въпроса: Много са ми меки мускулите..не знам от какво е..имам много сила..тренирам си редовно(говоря за 7-8-те месеца годишно, през които тренирам постоянно) ..почнах да пия гейнер..пил съм преди креатин и аминокиселини..каквото и да правя, както и да тренирам няма твърдост..трябва да си стегна бицепса до болка за да стане твърд..а на моите приятели даже като им е отпусната ръката им е твърда..единствено гърдите като ги стегна са доста твърди ..другото е трагедия..особено трицепса, като е отпуснат е като пухина възглавница...та, ако знаете някакяви специфични упражнение за твърдост на мускула или нещо такова предложете..мерси предварително :)..последно искам да отблежа. че по време на тренировка мускулите ми се напомпват изключително много(+1,5-2см скача ръката при тренировка за ръце) и невероятно твърди стават, но няколко 1 часа след тренировката....без коментар

Хм странна работа, а как си с храненето? Ако се храниш боклуkчаво...може и от там да идва проблема...

24.11.06
13:52

Ти на 17 години да не мислиш, че ще си като някой културист на 30 години?

Я карай по-внимателно. Имам един приятел бивш инструктор с който тренираме и той на всички особенно на по-малките като теб ги съветва никакви химии да не вземат, защото от тях се получава точно това, което казваш - напомпано - ама с нищо, а той самият е доста як без да е гигант. В залата виждам, че тройно по-едри момчета от него вдигат с двойно по-малки тежести.

24.11.06
14:53

Значи това че някои вдига повече от теб не е гаранция че излгежда по добре от теб.Това не е силов трибои така че тежестите не са толкова от значение.Значе целта ми е да се напомпам мах.ако ще да дигам само лоста  :lol:  :shock: важното е да усетиш че си тренирам а не да излезнеш от залата по свеж от колкото си влезнал

24.11.06
18:04

химии ?? аз разбрах ,че е взимал гейнар , креатин и амино киселини това до колкото знам са хранителни добавки  :roll:
аз под химия разбирам стероиди

FZ

24.11.06
18:46

[quote author=“S133p13zZ”]Висок съм 1.85 77 кила съм(малко е и нямам много мазнини освен на корема, тъй като не го тренирам) на 17 години. Занимавам се с фитнес от близо 3 години, но с прекъсвания от по 4-5 месеца всяка година (несериозна работа :? ), но да си дойдем на въпроса: Много са ми меки мускулите..не знам от какво е..имам много сила..тренирам си редовно(говоря за 7-8-те месеца годишно, през които тренирам постоянно) ..почнах да пия гейнер..пил съм преди креатин и аминокиселини..каквото и да правя, както и да тренирам няма твърдост..трябва да си стегна бицепса до болка за да стане твърд..а на моите приятели даже като им е отпусната ръката им е твърда..единствено гърдите като ги стегна са доста твърди ..другото е трагедия..особено трицепса, като е отпуснат е като пухина възглавница...та, ако знаете някакяви специфични упражнение за твърдост на мускула или нещо такова предложете..мерси предварително :)..последно искам да отблежа. че по време на тренировка мускулите ми се напомпват изключително много(+1,5-2см скача ръката при тренировка за ръце) и невероятно твърди стават, но няколко 1 часа след тренировката....без коментар

мазен ли си  :shock:

25.11.06
00:08

както Йо каза съм взимал само аминокиселини, креатин, гейнер, глюкоза, витамини и това е..що решихте че взимам химии..немаше да съм само 77 кила ..за мойта височина трябва да съм над 85кг..просто тренирам от толкова време..а са меки...и как решихте, че нямам нищо в мускулите, а само куха сила...като спра да тренирам почти не спадам! Единственото, което попитах дали е възможно да е от малкия брой повторения които правя, тъй като тренирам за маса с по-големи тежести и по-малко бройки..или пропускам някакви упражниения и аз не знам..а може би като кача повече кила ще се оправят нещата знам ли :)

Тренировка:
Пон. - Гърди, задно рамо
гърди:
загрявка
1 загряваща серия с 50 кила на лежанката
4 серии с 75 кг по 8 повторения
някой път правя 6 на 80 предпоследната серия, но зависи.
3 серии горна лежанка 8-10 с 60 кг
флайс 2 серии с 15-17.5 кила дъмбел
Задно рамо:
3 серии разтваряне на ръце встрани с дъмбел, седнал на лежанакта наведен напред

Сряда: Гръб, Предно рамо
Гръб:
Загрявка
3 серии набиряния с широк хват пред врат 12 10 8 повторения
3 серии скрипец пред врат
3 серии издърпване с дъмбел
3 серии гребане с щанга
*3 серии тяга, но ако правя тяга не правя скрипеца:)

Предно Рамо;
3 серии повдигане на дъмбел отпред

Петък:Ръце
Трицепс:
4 серии на скрипец
3 серии тесен хват с 60-65 кг 8ци
2 серии френско с 40 кг 10 ки

Бицепс:
4 серии сгъване на крива щанга от прав стоеж (1 с 30 15-20 броя и другите 3 серии с 40кг 8ци(гледам да не правя чийтинг))
3 серии на макара

Събота: Крака
тепърва почвам да тренирам така че не съм решил още

приемам съвети всякакви

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1