Лост за Набиране в домашни условия.

18.11.06
22:28

Здравейте  :lol:

Еми трябва ми лост на който да се набирам вкъщи. Един ми показа такъв купил си го в магазин който вече не съществува, и го беше някси стиснал в рамката на вратата и много ми хареса. Тъй като тук хората са наясно с нещата, бихте ли ме упътили къде се продават такива готови за “вграждане” в гр. София. От сега да кажа че за пробиване не може да става и въпрос поради ред причини, пък и съм доста лек не съм говедо 100 кила и мисля че спокойно ще си ме държи. Благодаря.

DY

18.11.06
22:55

[quote author=“Involar”]Здравейте  :lol:

Еми трябва ми лост на който да се набирам вкъщи. Един ми показа такъв купил си го в магазин който вече не съществува, и го беше някси стиснал в рамката на вратата и много ми хареса. Тъй като тук хората са наясно с нещата, бихте ли ме упътили къде се продават такива готови за “вграждане” в гр. София. От сега да кажа че за пробиване не може да става и въпрос поради ред причини, пък и съм доста лек не съм говедо 100 кила и мисля че спокойно ще си ме държи. Благодаря.

Sofia Mall, на Опълченска и Стамболийски, на втория етаж. Магазина е доста голям, лесно ще го намериш. Цените не са високи, в предвид това, къде се намира.

18.11.06
23:00

Цената не ме интересува особено, стига да не ми искат 80-100 лева за парче желязо де...  8)

18.11.06
23:26

[quote author=“Involar”]Цената не ме интересува особено, стига да не ми искат 80-100 лева за парче желязо де...  8)

предполагам че ще искат...

DY

18.11.06
23:28

[quote author=“Involar”]Цената не ме интересува особено, стига да не ми искат 80-100 лева за парче желязо де...  8)

Ами не беше скъп и добре изглеждаше, в смисъл удобен за хващане. Не зная до колко е стабилен. На принципа на винта е от двете страни - като се развърта става по-дълъг и се заклещва между стените. В двата края има нещо като вендузи. Бе и в магазина могат да се видят интересни неща, ако не друго.

18.11.06
23:55

[quote author=“Dymag”][quote author=“Involar”]Цената не ме интересува особено, стига да не ми искат 80-100 лева за парче желязо де...  8)

Ами не беше скъп и добре изглеждаше, в смисъл удобен за хващане. Не зная до колко е стабилен. На принципа на винта е от двете страни - като се развърта става по-дълъг и се заклещва между стените. В двата края има нещо като вендузи. Бе и в магазина могат да се видят интересни неща, ако не друго.

ааа такъв ли аз си мислех за стойка такава за набиране и за кофички и за повдигане на краката  :)  :) извинете ме не съм схванал явно

19.11.06
11:03

Точно това ми трябваше, благодаря на всички за помоща, утре ще ида да си го купя.

19.11.06
19:19

С малко майсторлък можеш да си направиш бързо такъв

24.11.06
16:33

аз съм си направил такъв.
между две стени в панелката, разстоянието е 90 см в коридора - как съм го направил: два квадратни профила се взимат ( 5-7 см широки, 10 см дълги) пробива се по една дупка на дългата стена от едната страна  на едно ниво.другата стена на профила се разпробива и се слагат 2-3 дюбела за бетона.пъхаш една тръба в дупките и си готов.
това е най-здравия начин. За касата на вратата най-вероятно ще ти е ниско.

24.11.06
18:44

Взимаш една водопроводна траба и я заваряваш там кадето ти харесва  :roll: ... или може да си направиш като куки в касата на вратата кадето лоста да може да се слага/ маха когато си пойскаш :shock: . Както каза Астор, въпрос на майсторлък от твоя страна.  8)

Поздрави, HuKouCu

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1