креатин + алкохол ... ?

MI

24.11.06
14:32

Здравейте!
8-ми декември наближава и по някакво случайно стечение на обстоятелствата съм студент :) И просто няма начин ... а преди 5 дена започнах креатин да взимам. Пия протеин и креатин. Друго не.
Интересува ме дали е възможна употребата на алкохол, докато се приема креатин. Или дали може за 2 дена да бъде спрян ... или нещо от сорта.

24.11.06
19:07

Еми спри го за сега и след празника като си се направил на щаига почини оше ден и го почваи  :wink:

24.11.06
20:47

Май е вредно ама аз ги смесвам даже съм забелязал че държа повече като съм пил креатин :lol:

24.11.06
22:02

Креатина товари бъбреците...
Алкохола товари бъбреците ....
Алкхола и креатина заедно товарят много бъбреците ...
Извод : то може ма не е много хубаво да се прави ако си искате здрави бъбреците за по натам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1