24.11.06
21:03
Какво да пия като излизам, за да не пречи на добавките и фитнеса, и ако е възможно да е алкохолно :)?
Ако питаш Недик ще ти каже биричка на празен стомах...,
ако питаш мен - щом си мислиш да пиеш значи не взимаш тренировките достатъчно сериозно... :wink:
С две думи или не пий, или гледай да е по-малко...
24.11.06
21:12
Алкохола и спорта са две взаимно изключващи се неща. Особено ако е системно.
[quote author=“boxerg”]Алкохола и спорта са две взаимно изключващи се неща. Особено ако е системно.
Ако не е системно,няма проблем,но иначе може.
24.11.06
22:24
Бирата съдържа антиоксиданти,даже съм я виждал включена в диети за културисти :wink: Веднъж седмично бира не е зле,даже е от полза.
[quote author=“zoben_pitbul”]Бирата съдържа антиоксиданти,даже съм я виждал включена в диети за културисти :wink: Веднъж седмично бира не е зле,даже е от полза.
Чувал съм,че действа положително на бъбреците :!:
Чувал съм,че действа положително на бъбреците :!:
Преди 2-3 години чух лекар да кара сестра ми да изпие 1 леко затоплена бира.(имаше бъбречна криза)
25.11.06
12:00
Оо за системно пиене въобще не говорим, мисълта ми беше както казвате 1 биричка явно няма да ми навреди ..?
Поне да не седя на сокче :)
25.11.06
12:00
Съгласен съм с мненията на boxerg и nk_niki :wink:
25.11.06
12:32
[quote author=“vsf”]Оо за системно пиене въобще не говорим, мисълта ми беше както казвате 1 биричка явно няма да ми навреди ..?
Поне да не седя на сокче :)
Една бира не. Даже 2 можеш да изпиеш за една вечер. Кофти става ако всеки ден по 5-6 удряш или си на твърд алкохол.
25.11.06
14:05
За мене специялно няма нещо което да ебава майката на мускулите повече от алкохола...Аз съм същия като тебе.Шест дена в седмицата нито пуша нито пия,обаче сяка събота или петък ходиме на дискотека с приятели и...пуша по половин кутия на вечер някъде...цигарите как да е,но от алкохола за съжаление се лишавам...в смисъл ако не го карам на бирички-примерно 2-3 за цялата вечер,пия по 100 водка със сок или максимум 200 водка,но не повече.Ако пиеш както ти казвам 1 път седмично по 100 водка или 2 бири няма проблем споко...
Redbull light- бе захар е :D И една чаша за уиски си искаш.. и лед.. Сипваш малко редбул в чашата, слагаш лед, нареждаш и кутийката редбул и си готов :wink:
Не за друго, ами щото е досадно който мине и ти каже наздраве, да му кажеш “Аз не пия...” и после да слушаш: “Ама как така не пиеш, ама защо не пиеш, ама ти си луд” и т.н. и да му обясняваш :evil: ... А бе изгубена кауза...
Пък така казваш “Наздраве” и да пътува :wink: ..
една Бира или една чаша вино - това е даже полезно
проблема е че при повечето хора от една стават две, после три, после още една и ...
25.11.06
19:56
Абе по една малка бира не виждам къв е проблема да се пие през ден?
Аз понякога след тренировка пия някакъв концентра коняк или уиски, мн мАлко, няма и 30 грама. Помога срещу мускулна треска(изцяло според моя преценка :wink: ). А не да се тъпча с някви боклуци - аспирини и витамини. :D
25.11.06
21:08
червено вино ! Много обичам да си пийвам, ама с кеф. Някои наистина отбрани качествени вина, носят голяма наслада. Полезно е и отваря апетит, забелязал съм че една чаша ми действа много “отварящо” апетита, което и при подходяша храна на масата е особено удачен подход ако си запален в този спорт. Бирата също е вариант в основен период :D
26.11.06
03:31
50гр. добър скоч с 2 бучки лед и пръст вода. :wink:
[quote author=“koisymazzz”]Абе по една малка бира не виждам къв е проблема да се пие през ден?
Бирата е с най- висок гликемичен индекс- по- висок и от захарта...
Пии квото ти се пие,не вярвам да си професионалист и с това да си “изкарваш хляба”.Това,че се ходи на фитнес,за д анаправих хубаво тяло,да станеш по-силен или каквато причина има не трябва да ти пречи да си прекарваш добре като излизаш.Все едно ще ти кажат не прави секс,защото няма да качиш еди кво си.Това за мен са пълни простотии за човек,който си тренира за удоволствие.Можело да се пие по 1 бира на седмица глупости,вземете се осъзнайте.Както едно момиче не и помня ника,била на НВД и хапнала едно парче шоколад и ходила да го изповръща,е такива изцепки за мен са пълни ПРОСТОТИИ за хора,който спортуват за удоволствие,виж ако някой е професионалист тогава нещата са малко по-различни :idea:
[quote author=“kyc-kyc”][quote author=“koisymazzz”]Абе по една малка бира не виждам къв е проблема да се пие през ден?
Бирата е с най- висок гликемичен индекс- по- висок и от захарта...
тамън да има кво да се гори on the dance floor :D :D :D
27.11.06
13:27
от опит да ви кажа отивам на купон...намирам кантар и се тегля 73кг.....пия 200-300 зелен флирт и други по леки алкохоли след 5 часа се тегля пак :arrow: 71кг. въпреки масата салати,ядки и безалкохолни които приемам :?
27.11.06
13:57
[quote author=“Sourcemag”].пия 200-300 зелен флирт и други по леки алкохоли след 5 часа се тегля пак
Tи сигурен ли си че правилно фокусираш кантара след 5 часов запой? :D :lol:
[quote author=“Sourcemag”]от опит да ви кажа отивам на купон...намирам кантар и се тегля 73кг.....пия 200-300 зелен флирт и други по леки алкохоли след 5 часа се тегля пак :arrow: 71кг. въпреки масата салати,ядки и безалкохолни които приемам :?
ти и без да си пил винаги кантара дава разлика между сутринта и вечерта примерно като се притеглиш.
[quote author=“Sparxter”][quote author=“Sourcemag”].пия 200-300 зелен флирт и други по леки алкохоли след 5 часа се тегля пак
Tи сигурен ли си че правилно фокусираш кантара след 5 часов запой? :D :lol:
:lol: :lol: :lol:
[quote author=“Sourcemag”]от опит да ви кажа отивам на купон...намирам кантар и се тегля 73кг.....пия 200-300 зелен флирт и други по леки алкохоли след 5 часа се тегля пак :arrow: 71кг. въпреки масата салати,ядки и безалкохолни които приемам :?
Алкохола има диуретичен ефект.
28.11.06
18:44
как пък да не се напия от 2-3 чаши водка просто исках да кажа че от толкова малко количество се обезводнявам толкова много , което не е добре....