22.11.06
12:37
Искам да попитам , какво нещо бихте ми препоръчали за повече апетит освен бирената мая , ако има някаде такава тема , немога да я намеря :? , 10х предварително . Искам да дигам кг а когато се наям и немоа след 1 -2 часа да ям пак толкова , пък ако ям много малко , сяка6 несъм ял и неиздаржам така .
[quote author=“VLaDo-”]Искам да попитам , какво нещо бихте ми препоръчали за повече апетит освен бирената мая , ако има някаде такава тема , немога да я намеря :? , 10х предварително . Искам да дигам кг а когато се наям и немоа след 1 -2 часа да ям пак толкова , пък ако ям много малко , сяка6 несъм ял и неиздаржам така .
ЛИЗИН !
аз ще ти препоръчам следното :
с всяко ядене гледай да ядеш малко повече от миналото, а като не си гладен си добавяй нещо, което обичаш - сладко например
Тази схема лично съм я изпитал и много работи но ти трябва желание :wink:
22.11.06
16:15
Пчелно млечице.
23.11.06
23:12
На сякаде мед,мед а тея като мен дето не го обичат и връщат поръчките от него :x
24.11.06
10:24
Еми тея дето не го обичат подсладител, макар че е по - гадно...
24.11.06
18:52
яж по малко но често !!! 8)
Според мен не трябва да се насилваш,по скоро накараи организма ти да иска да приема повече калории,да си ускориш метаболизма.Това можеш да го направиш с редовни правилни тренировки,възстановяване и качествена а не каква да е храна!
Ок,ако нямаш пари можеш да ядеш и каквато и да е храна но по често и в по малки количества за да не си забавяш метаболизма с голямо количество мазнини и калории на един прием.Аз примерно познавам едно момче което сега е 105 кг сравнително чист ръст около 183-185 и килограмите поради липса на знания ги качи с комбинация кебапчета+кисело мляко!Ако тренираш редовно и интензивно няма да “лепиш” мазно защото с тренировките ще си увеличиш метаболизма.