Проблем с креатина

HO

25.11.06
13:32

На 17 години съм и тежа 70 кг. Направих 5 дневно зареждане с креатин.На петия ден отивам на тренировка и на първата тежка серия получавам силна болка в главата.След това изчаках да минат 3 дни през които вече съм спрял креатина и на четвъртия ден отивам и същата болка пак се появява.Знам как действа креатина на тялото и мисля че стрядам от ускорен пулс или високо кръвно налягане поради задържане на вода и увеличаване на кръвната плазма.Сега излизам в почивка защото не мога да тренирам с такава болка.Моля за съвет как да изчистя организма си по-бързо от креатина.Благодаря.

KO

25.11.06
13:42

Аз съм имал няколко случея да получа сърцебиене след прием на креатин

AS

25.11.06
15:41

наливаи се с бира и водка :D

25.11.06
15:48

[quote author=“astralis”]наливаи се с бира и водка :D

Това пък какво трябва да означава?

Към автора : при мен имаше нещо подобно но само когато не дишам а задържам въздуха (бях пробвал метода на Цацулин ако го знаеш ) . Иначе не би трябвало да се получи така . Може и да е от друг фактор . Консултираи се с личния ;) .

HO

25.11.06
15:55

Да, казаха ми че може да е заради дишането, но не е.По лекари не ходя.А метода на Цацулин в какво се изразява?

25.11.06
15:58

Креатинът задържа вода- възможно е вдигаш кръвно, особено, ако си с наднормено тегло... Консултирай се с личния лекар и си измери кръвното.. В повечето зали вече има и апарат за кръвно налягане...

25.11.06
16:07

[quote author=“housemusic”]Да, казаха ми че може да е заради дишането, но не е.По лекари не ходя.А метода на Цацулин в какво се изразява?

В недишане  :shock:  . Задържаш въздуха и стягаш мускулите на корема бедрата задника и се получава мускулна радиация (разнася се сила ) и според него имаш повече сила . Има известна доза истина но е малко кофти щото след това глава те боли (поне мен) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1