подут корем

26.11.06
00:31

не знам дали темата е за тук и дали някой от вас ще може да ми отговори,но поне да попитам.
пролетта бах на диета и свалих няколко кг.и всичко си беше добре,но после не можах да се върна към стария си начин на хранене и в момента така да се каже съм на крачка от анорексията.не съм толкова зле-ям си обаче това,което ме спира е че всеки път като се храня и коремът ми се подува-дори и от малко,и не мога повече.просто ако бях като другите щях да почна да се храня нормално-ама този корем ми е голям проблем.
само да уточня на 16 съм,169,46 кг
еми това е-който с каквото може да помага.

26.11.06
01:13

първо тая тема си е направо за форума ТРАВМИ! второ - лекар БЪРЗО(анорексия ми звучи плашещо)! а и мижду другото ти момиче ли си шот ако си не си толкова трагичен случей

26.11.06
09:31

момиче съм

26.11.06
10:40

[quote author=“Lucifer_”]а и мижду другото ти момиче ли си шот ако си не си толкова трагичен случей

Не, момче е с такъв ник  :lol:

По добре бързо на лекар, защото може да е много неща. Много малко килограма си за тоя ръст. Има толкова много вариянта да отслабнеш без да гладуваш, а ти си направила така, че да разболееш организма...

FI

26.11.06
10:47

[quote author=“sweety_girl”]не знам дали темата е за тук и дали някой от вас ще може да ми отговори,но поне да попитам.
пролетта бах на диета и свалих няколко кг.и всичко си беше добре,но после не можах да се върна към стария си начин на хранене и в момента така да се каже съм на крачка от анорексията.не съм толкова зле-ям си обаче това,което ме спира е че всеки път като се храня и коремът ми се подува-дори и от малко,и не мога повече.просто ако бях като другите щях да почна да се храня нормално-ама този корем ми е голям проблем.
само да уточня на 16 съм,169,46 кг
еми това е-който с каквото може да помага.

Недей пита по форуми, а тичай на лекар, защото анорексията не е шега работа. :roll:

26.11.06
13:15

бе анорексията си е друго нещо ! май има общо със хурмони и там...... бе не съм запознат ама не се предизвиква токутака...... а и тези 46 кг не са толкова малко!!! а и аз като си наруша режима на хранене и ме боли корема!!!

26.11.06
13:50

16,169см,46 кг- :shock: чак пък анорексия.....Вземи си бирена мая да ти засили апетита и хапвай по-стабилно.

04.12.06
17:09

яж често - 7-8 пъти дневно, но по малко храна.хем ще си набавяш всичко, хем няма да се издуваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1