26.11.06
16:31
Изкам да попитам как влияе киселото мляко на организма, лично аз пия по 2 на ден с по 2 фафли отделно ям по 2-3 пъти на ден. Обичам си киселото мляко,ама искам да попитам качвам ли кг от него или какво става.
Офф:Извинявам се ако не съм уцелил раздела ама това ми е първата тема тук и още не съм свикнал.
26.11.06
16:41
Млякото не ти влияе кой знае колко, но виж 2-те вафли са друга работа :lol:
26.11.06
17:00
Почти всеки ден пия 2-3 млека (стигал съм до 6-7), често айряни, че са удобни, ако съм в движение. Не ми се е отразило негативно, напротив. НО, не си правя някакви планове за приемане на необходимите белтъчини само от мляко (непосилно, според мен и неособено смислено).
Вафлите какви са - ако са протеинови, уж трябва да са заместител на хранене, т.е. млякото е излишно, ако не са - по-добре без тях. :)
Еми казали са ми че млякото е много полезно. Ами кажете ми тогава как да кача някои др килце.
Ам вафлите са хипер, по 2 начи на ден по 4 вафли отделно яденето.
Какво да пия др освен добавките или да ям за да кача повече маса.
Според мен , ако прегледаш форума и си направиш добър режим , за покачване на маса , ще е най - добрия варият за барзия ефект , но ако нямаш пари , има една тема за най-ефтините белтаци и подобни - аз секи ден си хапвам риба , ефтина е , и садаржа сичко нужно . За млякото , аз предпочитам прясно мляко , и аз поне знам че , е по полезно от киселото , са ако някои смята че, киселото е по добро , да са ваздаржи неми се спори , взимам на Верея с калций които е 1.50 , 1 литар .