Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

28.10.06
07:03

нали не се обсъждат стероиди в този форум...или въпросите са риторични :) !!!Сигурен съм,че всеки,който има представа от този спорт може да си отговори правилно,без да отдавам кой знае какво значение на постиженията си...
Бъдете здрави!!!

28.10.06
11:38

[quote author=”малкия113”]нали не се обсъждат стероиди в този форум...или въпросите са риторични :) !!!Сигурен съм,че всеки,който има представа от този спорт може да си отговори правилно,без да отдавам кой знае какво значение на постиженията си...
Бъдете здрави!!!

Абе взимал не взимал важното е че си голям има някви се тровят пък изглеждат като цървули. Страшен ник! Много си отива със снимките :lol:

01.11.06
23:46

[quote author=“BB_SenTineL”]Браво на Dj_TEO .Ако не си взимал химия (което ме съмнява) резултатите са ти найстина много впечатляващи  :)  :)  :)

ами не см зимал абсолиутно нищо за качване докато за сваляне см пил кленбутерол а догодина искам да се пускам на състезание за юноши и сигорно ще тря да бобна с нещо но времето ще покаже за сега раста доволно само от ядене и дигане и креатин ще видим по натам какфото доиде  :roll:

HE

02.11.06
09:05

Браво малкия113 много добре развита физика /меко казано/ със или без стероиди важен е резултата, а при теб е налице. Поздрави.

SO

02.11.06
15:16

малкия никак не си малък  8)

18.11.06
12:34

cool_five

Добре добре ... Колко см ти е ръката  :?:

:::Sp@wn:::

Елава брат ... Добро гръбче браво  :wink:

18.11.06
14:23

trevata ами преди месец като я мерех беше 44см. но вече гледам да не се интересувам от см. гледам в огледалото да е добре не гоня размер а симетрия :twisted:

18.11.06
14:25

[quote author=“cool_five”]trevata ами преди месец като я мерех беше 44см. но вече гледам да не се интересувам от см. гледам в огледалото да е добре не гоня размер а симетрия :twisted:

Дам Дам добра ти е ръката ... Гледам скот праскаш яко добре си я заформил  :lol: Добре добре още 4 см и сам те стигнал  :wink:

18.11.06
15:05

TREVATA
на твоите снимки си с 40см ръка (бицепс) така ли? :?  :?

18.11.06
15:12

[quote author=“L00n”]TREVATA

Миланата седмица когато я мерих беше почти 40 без 1-2 мм

18.11.06
18:05

[quote author=“TREVATA”][quote author=“L00n”]TREVATA

мда след тренировка за ръце сигугно.... :D мойта е 41 студена а след трен 44 без малко ...... така че е от значение кога я мериш а ти не си споменал а на снимката си в залата което ше рече че едва ли не си тренирал :)

18.11.06
18:33

[quote author=“TREVATA”][quote author=“L00n”]TREVATA

Да не се обидиш, ама 40 см. ме съмнява !!

18.11.06
21:06

[quote author=“Lucifer_”][quote author=“TREVATA”][quote author=“L00n”]TREVATA

мда след тренировка за ръце сигугно.... :D мойта е 41 студена а след трен 44 без малко ...... така че е от значение кога я мериш а ти не си споменал а на снимката си в залата което ше рече че едва ли не си тренирал :)

гхахаахаха за сляпи ли ни взимаш тва ако е 41 ръка значи моита е 60

едит
и за 2мата се отнася

18.11.06
21:34

Определено нямат 40 тея ръце(и на двамата)

18.11.06
22:18

[quote author=“djpetko”]Определено нямат 40 тея ръце(и на двамата)

е вие ме разбихте следващата снимка е със сантиметър и я получавате до края на деня!!!!! честно мн ме засегнахте

18.11.06
22:38

[quote author=“djpetko”]Определено нямат 40 тея ръце(и на двамата)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=77351&photo=5
41 см в събота вечер някъде към 22:30!!!!!!!!!!! ако се загледате ще видите сантите аз ги фокусирам ако пък ли не ми пишете на мейла да ви пратя снимка със добро качество шот на сайта има ограничение за резолюция  :D и моля не пребързвайте друг път така със заключенията  :wink:
!!!! а може да сте ме преценили грешно шот предмишницата ми е голяма и да сте я сравнили в отношение с ръката шот 37,5 към 41 си не е мн разлика!!!
и извинете за поредните постове  :oops:  а и да питам нали така се мери ръка е не като ти е до тялото  :) :wink:  :wink:  :wink:

_M

19.11.06
02:07

стига си метихте пишките бе.аман от комплексарщини

19.11.06
08:24

[quote author=“fixer2”][quote author=“TREVATA”][quote author=“L00n”]TREVATA

Да не се обидиш, ама 40 см. ме съмнява !!

За сичко който се самняват ще постна снимки в началото на седмицата ....

Lucifer_

Добре е нещо гърдите обаче ти куцат ... Кат мене си  :lol:

19.11.06
08:56

[quote author=“Lucifer_”][quote author=“djpetko”]Определено нямат 40 тея ръце(и на двамата)

41 см в събота вечер някъде към 22:30!!!!!!!!!!! ако се загледате ще видите сантите аз ги фокусирам ако пък ли не ми пишете на мейла да ви пратя снимка със добро качество шот на сайта има ограничение за резолюция  :D и моля не пребързвайте друг път така със заключенията  :wink:
!!!! а може да сте ме преценили грешно шот предмишницата ми е голяма и да сте я сравнили в отношение с ръката шот 37,5 към 41 си не е мн разлика!!!
и извинете за поредните постове  :oops:  а и да питам нали така се мери ръка е не като ти е до тялото  :) :wink:  :wink:  :wink:

Така по може...

19.11.06
12:58

[quote author=“djpetko”][quote author=“Lucifer_”][quote author=“djpetko”]Определено нямат 40 тея ръце(и на двамата)

Така по може...

съвсем може  :D

19.11.06
13:31

Откъде си ги взел накитниците и какви пари :) ?  8)  :wink:  :roll:  :o

19.11.06
14:54

от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки

19.11.06
21:30

[quote author=“Lucifer_”]от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки

Я  ги снимай, може и да кажеш как им е точно името или е накитници :)
Я дай снимка  :lol:  Че тия тука в мойта са големи индианци :/ :wink:  :roll:  :twisted:  :o

Попитах защото има много хора тренират с подобно на Мусаши който са с ластик който минава през палеца :)

25.11.06
15:32

[quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”]от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки

Я дай снимка  :lol:  Че тия тука в мойта са големи индианци :/ :wink:  :roll:  :twisted:  :o

Попитах защото има много хора тренират с подобно на Мусаши който са с ластик който минава през палеца :)

не разбрах ебаваш ли се или кво ...

25.11.06
17:02

[quote author=“Lucifer_”][quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”]от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки

Не помолих те за снимка  :D :wink:  Изглеждат като тези на Мусаши а казваш , че си ги взел от аптекаа и затова помолих за снимка ;) :roll:  8)

25.11.06
17:14

[quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”][quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”]от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки

Не помолих те за снимка  :D :wink:  Изглеждат като тези на Мусаши а казваш , че си ги взел от аптекаа и затова помолих за снимка ;) :roll:  8)

не са обикновени са  :wink:

26.11.06
09:47

Тревата - браво пич, продължавай в тоя дух.  :P

И си смени аватара вече.  8)  :P

26.11.06
11:02

[quote author=“NRG52”]Тревата - браво пич, продължавай в тоя дух.  :P

И си смени аватара вече.  8)  :P

Мерси Мерси .... Бех ви обещал една снимка с сантиметърчето ама ... Вече нямам приятелка ... Инямам ГСМ с камера  :x :cry: Иначе що бре Маркус си ме кефи  :wink:

26.11.06
19:41

JiVkO албума иска парола или я дай да те видим или го направи личен :lol:

JI

26.11.06
19:54

опааааа ама и аз съвсем забрайх ,,
spidersport e паролата

26.11.06
20:54

Jivko добре добре брао  :wink: Продължавай в същия  дух  :wink:

26.11.06
21:13

мен ме кефи гърба му ама може малко да поизчисти май!!! иначе супер си е!!! от колко време ходиш на фитнес

JI

26.11.06
21:17

2 години стана ама кат се има впредвид колко съм загубил в безсмислени прграми ... иначе съм адски сериозен в храненето бтв на снимките изглеждам доста по мазен от действителност. Имам за чистене ама имам и преса кат стегна ( не дълбока , но има  :lol:  ) аз чистих до преди един месец бях доста по мазен , но спрях . и реших да кача чисто до края на зимата , че много зе да пада силата ся съм 75 кила на 178 на 17 съм почнах 59 кила на 175 . ( мазен при това )
не вземам не съм и вземал нещо
Добавки в момента не пия преди пиех насипен протеин някакъв сурватъчен.

26.11.06
21:19

[quote author=“JiVk0”]2 години стана ама кат се има впредвид колко съм загубил в безсмислени прграми ... иначе съм адски сериозен в храненето бтв на снимките изглеждам доста по мазен от действителност. Имам за чистене ама имам и преса кат стегна ( не дълбока , но има  :lol:  ) аз чистих до преди един месец бях доста по мазен , но спрях . и реших да кача чисто до края на зимата , че много зе да пада силата ся съм 75 кила на 178 на 17 съм почнах 59 кила на 175 . ( мазен при това )
не вземам не съм и вземал нещо
Добавки в момента не пия преди пиех насипен протеин някакъв сурватъчен.

браво браво не че имам право особенно да те коментирам шот аз съм с по малък опит  :D ама се пак

26.11.06
21:45

мен ме кефи :::Sp@wn::: на 16 години и какво тяло е направил евала му ....

JI

27.11.06
06:15

Lucifer_ не е важно кой колко стаж има  :wink:  познавам хора , с голям стаж и дсота малко знания по въпросите пък представи си даже и зобат и те не знаят как препарата ше им действа ама зобат ... и се кефят ....
имаше един от залата мн зоби вика ако умра от таз комбинация вика никой да не я прилага ....  :lol:

03.12.06
10:25

The Prowler браво супер си

03.12.06
12:38

The Prowler

Качил си браво  :D

03.12.06
19:50

[quote author=“TREVATA”]The Prowler

Качил си браво  :D

Прилича на 16 годишен,браво много добре...

03.12.06
21:37

DaRe_deViL Дай мерки!
Иначе си добре браво!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1