Гърди

27.11.06
14:04

здравеите билдери искам да ви попитам да ми  препоръчате някакво упражнения за изчистване на мазните по гърдите малко тъпо звучи ама.... :)
Прочети правилата !!!!! няма да заключвам темата !!!!! ПИШИ НА КИРИЛИЦА
ASTOR

27.11.06
16:13

е само по гърдите няма как
трябва като цяло да свалиш мазнини. Прави по 20 повторения упражненията за гърди и вкарай кардио

27.11.06
16:22

сваляш на всякъде не само на гърдите диета+кардио !

П.П. Пиши заглавията на кирилица !!!

DU

27.11.06
16:37

Те някой хора не се научиха че не може да се сваля където си поискаш гърдите не са ли ти част от тялото процесите са еднакви навсякъде

FI

27.11.06
17:16

[quote author=“_FaCe_”]здравеите билдери искам да ви попитам да ми  препоръчате някакво упражнения за изчистване на мазните по гърдите малко тъпо звучи ама.... :)

Диета и кардио друго няма, но няма да свалиш само на гърдите.

FZ

27.11.06
17:23

[quote author=“_FaCe_”]здравеите билдери искам да ви попитам да ми  препоръчате някакво упражнения за изчистване на мазните по гърдите малко тъпо звучи ама.... :)

Пич , прави си упражненията за гърди но не забравяй ,че без диета няма да стане това което искаш.
Ако ще к`вот ще  да правиш не ядеш ли както трябва трудно ще махнеш мазнините.

29.11.06
15:29

така имам още един въпрос за гърдите можете ли да ми кажете упражнения с която да оформя канала и вътрешната част на гърдите

29.11.06
16:14

Прави лег с щанга и всичко друго с ДЪМБЕЛИ

DA

29.11.06
18:49

кросоувар прави за канала

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1