Андростендион малки дози?

Темата е заключена.
DI

31.10.04
12:25

Ако се взимат малки дози от този препарат, в порядъка на до 50мг ( не повече ) на ден в продължения на 1-2 седмици, съществува ли малка вероятност от появата на гинекомастия или някой друг страничен ефект. Ако някой е употребявал този препарат PLS да каже как му е подействал цялостно.

31.10.04
12:57

Значи до голяма степен зависи от самият теб това, но истината е, че вероятността е нищожна. В такива малки дози и за толкова малко време няма да имаш проблеми със странични ефекти, а още повече с гинекомастия освен ако досега не си имал някакви подобни проблеми. Но винаги едно на ум нека да имаш и пази черния дроб.

DI

01.11.04
02:09

Аз досега съм имал побертетска гинекомастия. Друга засега съм нямал при положение, че не съм употребявал стероиди. Незнам едното дали има нещо общо с другото ( и дали значи че лесно мога да пипна пак от намесата на стероиди). Така че ако знаеш нещо по въпроса може да ме светнеш :) предполагам че и други са се питали за това. И се питах дали ще е удачен приемът на андростендиона със цикъла който смятах да направя другата седмица ( с оксандролон (анавар)). Защото до колкото знам ако използвам само анавар ще покача сила, а аз бих искал да наддам мускулна маса. Наистина ще съм благодарен ако някой се обади на това питане, понеже знам - две думи няма да са достатъчни  :roll:

01.11.04
16:09

Значи щом си имал пубертетска гинекомастия то имаш склонност към появяването и и аз на твое място не бих рискувал, не знам. А ако решиш все пак задължително антиестрогени трябва да добавиш към цикъла. С Oxandrolone ще качиш и маса при подходяща диета, но при него се набляга повече на качеството, не на количеството.

AR

01.11.04
18:57

надявам се че не си почнал да зобиш прохормони.по добре взимай стероиди ще постигнеш повече и ще получиш същте уврежания.от анавара ще задържиш много вода,а и е много силен андроген който ароматизира доста.ти си имал проблем с гинекомастия а това не е добре защото може пак да се появи.избери нещо по леко като за начало.и антиестрогените при теб са задължителни при приема на стероиди препоръчвам ти тамоксифен по ефтин е от нолвадекса макар че активното вещество е едно и също.

DI

03.11.04
23:46

Днеска се престраших да почна цикъла си с анавар и нямаше абсолиутно никаква разлика:((( дори ми беше по тежка тренировката. Избрах анавара защото до колкото знам при него няма вероятност да пипнеш гинекомастия( Взема се за повишаване мускулната сила и повишаване твърдостта на мускулите. Не задържа вода и повишава теглото. Не ароматизира дори при високи дози. Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни към андрогенните действия и гинекомастията.) Ако някой знае защо нямам ефект, дали трябва да мине време(няколко дена) за да прирасте силата PLS да сподели. А ако това което пише във bb-team stuff не е вярно( че от анавара няма вероятност от гинекомастия) да каже че ми е много сдух  :cry:

DI

04.11.04
00:05

... забравих да опиша по подробно какво ми беше днеска, може би това ще улесни вашия отговор. Значи както ми беше казано започнах днеска цикъла си с 3хапа (анавар) в 9:00 сутринта на гладно. След което изгълтаг 5хапа (амино-киселини на универсал 1900) пийнах малко гейнер, изядох си закуската. Преди тренировката се оказа, че по погрешка съм изпил 2хапа вместо 3 и изпих пропуснатия час и нещо преди трейнинг. Преди тренировка взех още 5 хапа амино +малко креатин ми беше останало(полежах един час, незнайно защо се чувствах доста отпаднал). Почвам трейнинг за гърди и кво става гледам че силата ми е спаднала на всичкото отгоре (наистина имах мускулна треска на трицепса, но все пак очаквах да има поне малко сила от анавара). Кат се прибрах изпих още 5 амино (общо 15 на ден реших да пия по време на цикъл), малко гейнер и към 21:00 още 3хапа анавар. Сега незнам какво просто да очкавам ?!? Дали трябва да мине време за да подейства?

04.11.04
00:16

Е, естествено бе човек, ти запознат ли си с действието на стероидите като цяло?? Надявам се не очакваш от първия ден да вдигаш планини, защото няма да стане, прирастът на сила идва по-късно

DI

04.11.04
00:45

10x ospokoix se malko:) E pri men na dali izob6to 6te ima takyf :( . Parite mi stignaxa za 2 blistera samo (koito dale4n e bqxa eftini - 100leva

... така де надявам се поне малко да има ефект, ето цикълчето :
2 пъти по 4 дни по 15 мг. ( сутрин - 3хап. , вечер - 3хап. )  = 120мг (8дни) 48 хап.
1 път по 4 дни по 5 мг. ( сутрин - 1хап. , вечер - 1хап. ) = 20мг ( 4дни ) 8 хап.
1 път по 4 дни по 2,5 мг. = 20мг (4дни) 4 хап.

04.11.04
09:32

Ае ще има ефект. Се пак след прохормони има хипофункция на жлезата тъкаче небива да се прекалява. Тия дози според мене са достатачни ,но са има по-добри прохормони ако ти беха стигнали парите за тех по-дбре.
по-здрави

DI

04.11.04
09:44

Прохормони ли... аз пия само анавар :( нищо друго. До колкото знам той спада към категорията на стероидите. Ако имаш някаква идея за по добър ( и пак горе/долу толкова безопасен цикъл, особено от страна на гинекомастията ) може да кажеш.

04.11.04
09:48

ХАХА сорка объркал съм се значи :))) ;)) та братле кво да ти кажа зоби си там анавара нема ядове :) откъм гинекомастия :) . Виш сега ако искаш по як цикал или да вкараш друго нещо помисли си хубаво да не се пренатровиш :) и сподели какво си решил във форума .
по-здрави и успех

DI

05.11.04
14:11

Извинявам се за flood-a просто не знаех че може да се update-ват темите :oops:  emil_mlo ти знаеш ли колко време сдед почването на този стероид ще усетя каквато и да било промяна (сила,издържливост,маса)? Днеска ми е третия ден от приема, още не сам провел поредната тренировка, но засега няма абсолиутно никаква промяна :(

OM

05.11.04
18:04

[quote author=“DichoN5”]Почвам трейнинг за гърди и кво става гледам че силата ми е спаднала на всичкото отгоре (наистина имах мускулна треска на трицепса, но все пак очаквах да има поне малко сила от анавара).

Бързо и лесно няма да стане и със зоба, бате.

DI

05.11.04
19:05

Това го разбрах, но ако някой по-конкретно може да ми обясни за действието на анавара ще съм му много благодарен. Кога да очаквам някакъв приток на сила... (никаде не пише точно за това, само знам че при оралните стероиди ефекта трае 24 часа, аз го пия от вече 3 дена и дори мъничко не съм го усетил). Днеска почнах да разсъждавам така : сигурно трябва да мине тренировка за мускулната група заедно с приема и при повторението в следващите 4 тренировъчни дена ще има поне малко бонус сила. Ако съм прав PLS някой да каже  :roll:

05.11.04
22:37

Ае индивидоално е тва с чустването братле .
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1