разлика м/у ОН gold standart и natural

27.11.06
23:34

Здравейте ,първо искам да поздравя всички за прекрасния форум и страница ( досега са ми били изключително полезни).
На 21 години съм като преди 3-4 години някъде започнах сериозно с фитнес без никакви добавки, ходих 1 година без прекъсване и имаше добър ефект, но уви тогава нещо замря ентусиазма и спрях. Почнах отново преди 4 месеца, този път включих и хр. режим). Купих си протеин от кварталната заличка ( Primary nutrition whey 80%) и после като прочетох отзивите и доста съжaлявам... ( карай поне само 10 лв. в канала ). Сега съм решил да си купя нещо качествено за да видя дали ще има по-бърз напредък, пък и едно протеинче и амино-та никога не са излишни особено като понякога порпускаш хранене. Ще си купувам от нутритионтаргет ОН суроватка и  Генезис  1900 аминокиселини. Въпросите са ми :
1) Гледам в каталога има 2 вида суроватъчен  на ОН: единия го водят голд стандарт , другия натурал . Има ли разлика в качествата на 2та протеина ? ( голд стандарт шоколата е с 4 лв. по-скъп от натурал протеините )
2) Досега пиех веднага след тренировка 30грама протеин + 30 грама десктроза. Като си купя споменатите добавки какво ще кажете за следния прием :
сутрин веднага след ставане 3-4 аминота 
веднага след тренировка 30 гр. декстроза + 4-5 аминота
и 20-25мин. след декстрозата + аминотата  да пия  30 грама протеин.  ?

От Варна съм , случайно да знаете дали се продават тук продукти на ОН , ако да къде / цена или трябва да ги купувам от нутритиона. Мерси предварително на всички  и  дайте препоръки за добавките / приемането.

175см./72~3кг бтв ;)

28.11.06
01:05

Разликите между натуралният и обикновеният са в дозите и подсладителите. Натурал е 72 дози в кутия, а другия 77. На мен ли4но натуралният ми е доста по-вкусен.

28.11.06
08:35

купи си продукти на ON от  http://www.netrition.com/  така напрвах аз и мой приятел и сме доволни защото излезе доста по евтино от колкото в БГ а и в раздела ‘“Продавам” във форума има в момента добри офферти за ON протеин.....  за мен The gold standart е истината :)

FZ

28.11.06
12:25

Gold стандарта осигурява повече суроватъчен протеинов изолат / WPI/ това е най-чистия и скъп източник на whеу eпротеин.
По-високо процентно съдържание на протиен .
Включда HYDROWHEY което го прави по - бързо действащ.
GOLDA съдържа лактаза и аминоген - храносмилателни ензими за да подпомогне усвояването .
Дава повече микрофракции на WHEY протеина  с ниско , средно и високо молекулно и тегло , с запазена биологична активност включваща  Алфа - лакталбумин, Гликомакропептиди , Бета - лактоглобулин ,Имуноглобулин G / IgG /, Лактоферин , Лактопероксидаза и различни растежни фактори .
Във всяка лъжица съдържа над 4 гр. Глутамин и прекурсори на глутамина и повече от 5 гр. ВСАА / Леуцин , Изолеуцин и Валин /

28.11.06
19:53

ясно, знаи от nutrition ще се поръчва. А за начина на приемане, който съм написал нещо да кажете? Ок ли е ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1