27.11.06
13:43
Днеска си купих бисквити и видях садаржанието ” бисквити -нестле -житен дар -какао “
100г садържание: а те са 192 гр .
енергия 463 ксал / 1937 кj
белтъчини 6.8 г
Мазнини 19.5г
въглехидрати 64.9г
Вапроса ми е дали ще е добре си зимам , дали има смисал :?
Не !
и ще ти кажа защо : защото са на нестле и затова са 2-3 пъти по-скъпи от обикновените ! Яж обикновени
Иначе ти пак от тесто мисля, че се правят и стават за ядене (абе от житни култури са )
27.11.06
16:30
Мазнините ми се виждат доста, по-добре взимай хляб.
27.11.06
16:42
А и тия пребити бисквите не засищат след 1 час пак ще си гладен за какво да се блъскаш само с мазнини не че на тялото не са му нужни ама...
ок ,те са и без тва бая сухи , немогат да се ядат бързо . за КОРНИ - непише какви работи дава ама е пален с свякакви ядки , мед и .. др . дава енергия а не е скъп .Поне за мене.
27.11.06
17:24
Е аз го ям за след трен корнито от фитнеса го зимам за 80 стинки не ми се струва ефтинко :P
27.11.06
17:53
[quote author=“DunevmotorSport”]А и тия пребити бисквите не засищат след 1 час пак ще си гладен за какво да се блъскаш само с мазнини не че на тялото не са му нужни ама...
На тялото са му нужни мазнини, но определено не от бисквити. Виж от зехтин, риба или ядки...
28.11.06
00:23
Хаха да това е наи смислената ти покупка за деня-бисквитите на нестле :lol: :lol: Какво толкова чакате от бисквити и корнита не мога да разбера :lol:
28.11.06
00:57
Ми трябва да се рупа нещо бе.. То само на протеин и вода живее ли се? :)
28.11.06
07:08
obelka след тренировака не трябва ли да заредим с въглехидрати ?
28.11.06
14:39
Ако са бисквити, поне да са Хогареснас. 8)
[quote author=“DunevmotorSport”]...след тренировака не трябва ли да заредим с въглехидрати ?
Трябва, варените картофи са идеален вариянт.
28.11.06
16:27
Не трябва ли бърз въглехидрат след трен аз така знам
28.11.06
16:31
[quote author=“DunevmotorSport”]Не трябва ли бърз въглехидрат след трен аз така знам
Бърз въглехидрат са меда, глюкозата. Те са течни и се усвояват най-бързо. Едни бисквити или картофи доста по-бавно биха се усвоили от организма.
28.11.06
16:37
Да де и аз това казвам че трябва бърз въглехидрат след трен
Има едни овесени бисквити ;) Готини си , е не са като ан нестле но са по полезни :) .
28.11.06
18:50
сега са плъзнали по магазините едни пакетчета мед 15стотинки едното зимаш 2-3 след тренировка и става идеално :)
[quote author=“DunevmotorSport”]Да де и аз това казвам че трябва бърз въглехидрат след трен
Е именно по-добре глюкоза си вземи,в краен случай тея бисквити...
Много мнения , туи за меда наделява , зимам си боркана с мед и по патя си го ям :wink: , чак до там несъм са зарибил за тва , корнито по ма орежда .
[quote author=“GH0$T”]Има едни овесени бисквити ;) Готини си , е не са като ан нестле но са по полезни :) .
Review (Ревю) - бургаски май бяха с 60% овес или нещо от сорта, ама пак са със захар, но ако ще са бисквити поне те да са :)
[quote author=“VLaDo-”]Много мнения , туи за меда наделява , зимам си боркана с мед и по патя си го ям :wink: , чак до там несъм са зарибил за тва , корнито по ма орежда .
Сега разбирам защо Мечо Пух е толкоз як!!!
[quote author=“Voyager”][quote author=“VLaDo-”]Много мнения , туи за меда наделява , зимам си боркана с мед и по патя си го ям :wink: , чак до там несъм са зарибил за тва , корнито по ма орежда .
Сега разбирам защо Мечо Пух е толкоз як!!!
Хахаха Това ме разби! Култовата реплика : ’ Може ли малко мед?’
Sportex прав си тези бисквити са много хубави.
1 лв. е пакета , вкусни са .... ниско съдаржание на базнини..
идеални докато сам на училище :)
30.11.06
17:52
[quote author=“djpetko”][quote author=“DunevmotorSport”]Да де и аз това казвам че трябва бърз въглехидрат след трен
С протеина може ли да я умешам глюкозата и по колко гр?
30.11.06
18:07
може да се умеша с протеина
[quote author=“DunevmotorSport”][quote author=“djpetko”][quote author=“DunevmotorSport”]Да де и аз това казвам че трябва бърз въглехидрат след трен
С протеина може ли да я умешам глюкозата и по колко гр?
Всъщност не е желателно(тука в форума го бях чел),първо веднага след тренировка пии глюкозата 30-40 гр.
И след като се прибереш у вас почини 5-10 минути и пии протеина.
30.11.06
20:58
Съвсем не е подходящо :shock:
30.11.06
21:58
[quote author=“manson”]Съвсем не е подходящо :shock:
За кое говориш че не е подходящо глюкозата с протеина ли да не се меша?
djpetko е хубаво приемам че е така ама като се прибера в нас и го пиина трябва да изчакам да се усвой и чак тогава да ям тали така?
30.11.06
21:59
[quote author=“DunevmotorSport”][quote author=“manson”]Съвсем не е подходящо :shock:
Мне, за бисквитите.
01.12.06
09:21
[quote author=“manson”][quote author=“DunevmotorSport”][quote author=“manson”]Съвсем не е подходящо :shock:
Мне, за бисквитите.
А за протеина и глюкозата да ги мешам какво ти е мнението
[quote author=“DunevmotorSport”][quote author=“manson”]Съвсем не е подходящо :shock:
djpetko е хубаво приемам че е така ама като се прибера в нас и го пиина трябва да изчакам да се усвой и чак тогава да ям тали така?
Да точно това е целта,да се усвои глюкозата...
Значи пиеш си я веднага след трен. и като се прибереш след 5-10 мин. почивка суровтката си я пии...