27.11.06
22:16
ето и какво ме тревожи значи аз съм на НВД от 3-и месеца свалих колкото ми требва но искам да попитам като започвах да правия ндв бях прочел че ако хапна сладко или нещо което не е позволено обесмислям нвд. та искам да знам след колко време ако почна нвд на ново почва да изкарам пак мазнити.
Пример от 2-е седмици съм на НВД и сряда изям 3-и филии хляб или кача ваглихидратите над нормата до колко дена ште се вазвърне баланска и щте почна да топия отново мазнини . И ако може някои да ми обиясни как точно деиства нвд штото са ми казвали един милион неща за инсолина нз си ко
мерси :)
28.11.06
15:14
[quote author=“Mazniu”]ето и какво ме тревожи значи аз съм на НВД от 3-и месеца свалих колкото ми требва но искам да попитам като започвах да правия ндв бях прочел че ако хапна сладко или нещо което не е позволено обесмислям нвд. та искам да знам след колко време ако почна нвд на ново почва да изкарам пак мазнити.
Пример от 2-е седмици съм на НВД и сряда изям 3-и филии хляб или кача ваглихидратите над нормата до колко дена ште се вазвърне баланска и щте почна да топия отново мазнини . И ако може някои да ми обиясни как точно деиства нвд штото са ми казвали един милион неща за инсолина нз си ко
мерси :)
Тук можеш да прочетеш за инсулина при НВД и други важни неща за диетата.