Фитнеса спира ли растежа?

Темата е заключена.

28.11.06
14:35

Питам фитнеса дали спира растежа защото някои казват ако тренираш ще си останеш нисък други ми викат, че това са глупости...та кажете кое е вярното.

SP

28.11.06
14:42

Не, не спира.

НЕ. Има поне 10 такива теми от последните 2 месеца защо не погледна.

FZ

28.11.06
15:09

[quote author=“sa6o-lejankata”]Питам фитнеса дали спира растежа защото някои казват ако тренираш ще си останеш нисък други ми викат, че това са глупости...та кажете кое е вярното.

Не това е пълна глупост.

28.11.06
15:21

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“sa6o-lejankata”]Питам фитнеса дали спира растежа защото някои казват ако тренираш ще си останеш нисък други ми викат, че това са глупости...та кажете кое е вярното.

Не това е пълна глупост.

Спира го  :lol:

Надали, някой би могъл да каже категорично.  :)

28.11.06
15:29

фитнеса спира единствено умственото развитие!тези изводи са извадени след наблюдение на форума.бб-теам.орг

28.11.06
16:08

:evil:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1