28.11.06
20:27
На 16г. съм.Тежа 122кг и съм към 180см.Какво ли не съм правил да отслабна...на Емилова диетата, други диети, разделно хранене...свалям, но когато спра с диетата всичко се връща x2.Голяма част от проблема ми е психически.Като съм гладен ставам нервен, раздразнителен...чак почвам да се мразя :( Ям, когато съм гладен, и когато не съм.
Ходя на фитнес от април месец.Ходя 4 пъти в седмицата и стоя по около 1-2ч.Полза има, но тя е само в натрупването на мускули.Не съм отслабнал, а дори съм качил...и то много.До един момент проблема беше външния вид, но сега вече усещам, и че самото ми тяло се чувства ужасно.Не искам да изгубя мускулната си маса, докато отслабвам, но все пак за мен е по-важно да отслабна.
Приемам всякакви съвети и съм готов да приемам химия(фат бърнар, л-карнитин).Сигурно ви е писнало от такива теми, но аз наистина се нуждая от помощ!
[quote author=“TheKeeper”]На 16г. съм.Тежа 122кг и съм към 180см.Какво ли не съм правил да отслабна...на Емилова диетата, други диети, разделно хранене...свалям, но когато спра с диетата всичко се връща x2.Голяма част от проблема ми е психически.Като съм гладен ставам нервен, раздразнителен...чак почвам да се мразя :( Ям, когато съм гладен, и когато не съм.
Ходя на фитнес от април месец.Ходя 4 пъти в седмицата и стоя по около 1-2ч.Полза има, но тя е само в натрупването на мускули.Не съм отслабнал, а дори съм качил...и то много.До един момент проблема беше външния вид, но сега вече усещам, и че самото ми тяло се чувства ужасно.Не искам да изгубя мускулната си маса, докато отслабвам, но все пак за мен е по-важно да отслабна.
Приемам всякакви съвети и съм готов да приемам химия(фат бърнар, л-карнитин).Сигурно ви е писнало от такива теми, но аз наистина се нуждая от помощ!
1-во спокойно фатбърнърите и Л-Карнитин не са химия,а хранителни добавки :wink:
2-ро прочети от сайта (bb-team.org) всичко за така наречената НискоВъглехидратнаДиета(НВД),чети всякакви възможни материали,свързани с нея и ако имаш някакви въпроси ги задай тук.
3-то прочети и за кардиото.