28.11.06
14:20
Напоследък започнах да забелязвам, че уж досега равномерното ми сваляне, сякаш се е съсредоточило в ханша, което отначало много ме зарадва, защото това си е винаги една от главните цели при нас, жените... 8)
Работата е там, че видимото намаляване в обиколката на ханша, се съчетава с пълен застой в бедрата, които също имат бая нужда от заслабване (а и по принцип са ми най-мускулестата част от тялото). Това започва да дава едно засега леко отклонение в пропорциите ми, което се чудя, мога ли да оправя, докато е рано. Иначе рискувам, ако продължа така, наистина да започна да изглеждам като състезателка по вдигане на тежести, което не ми се вижда привлекателна перспектива... :?
Има ли начин да активизирам свалянето конкретно в бедрата?
Чел съм нещо подобно за Йохимби ( май така се пише). То спомага за сваляне в областа на бедрата, дупето и ханша. Не съм го пробвал, само съм чел. Optimum Nutrition го предлагат.
28.11.06
17:55
[quote author=“Lumina”]Напоследък започнах да забелязвам, че уж досега равномерното ми сваляне, сякаш се е съсредоточило в ханша, което отначало много ме зарадва, защото това си е винаги една от главните цели при нас, жените... 8)
Работата е там, че видимото намаляване в обиколката на ханша, се съчетава с пълен застой в бедрата, които също имат бая нужда от заслабване (а и по принцип са ми най-мускулестата част от тялото). Това започва да дава едно засега леко отклонение в пропорциите ми, което се чудя, мога ли да оправя, докато е рано. Иначе рискувам, ако продължа така, наистина да започна да изглеждам като състезателка по вдигане на тежести, което не ми се вижда привлекателна перспектива... :?
Има ли начин да активизирам свалянето конкретно в бедрата?
И според мен за съжаление няма такъв вариант.
Да де, ама точно това е проблема - че навсякъде ханшът и бедрата са в един кюп. А при мен отиват в различни посоки... :roll:
По въпроса с йохимбина, той е от една страна, психоактивно вещество и от друга, тъй като действа по определен начин на периферната вегетативна нервна система, го използват да стимулират ерекцията при мъжете, а за жени не е показан въобще. Не си е работа и най-вече - няма ефекта, за който говорим тук.
Можеш да се молиш...
За друг вариант не се сещам.
Имало е спорове дали изтощаването на мускула, около който искаш да чистиш има ефект, ама май по-скоро няма...