Калориен Шок

29.11.06
17:44

Нещо средно между Ендоморф и Мезоморф съм. смисъл, че преди бях пълничък и с НВД и кардио свалих кам 10 кг. за година и нещо .. но искам да ми кажете някакъв начин за “доизчистване” на мазнините ... удачен ми се вижда изборът на прилагане на “Калориен Шок” на организма. но по какъв начин ще е най-удачно да го направя ? просто имам чувството,че организмът ми е привикнал вече към този начин на хранене .. може би не е точно стритктна НВД, но така се храня от доста дълго време . също така на всяка тренировка правя по 20-30 мин. кардио . възможно ли е организмът ми да е привикнал към този вид тренировки и вече да използва по-малко енергия за да извърши натоварването ? дали ще е добре .. да спра кардиото за известно време, при положение че в момента взимам л-карнитин.. но не виждам голям напредък от преди ..  :roll:  на 16 г. съм , 173 , 56 кг ( тук искам да истъкна, че това че съм малко килограми не ме прави да изглеждам слаб, тук ми е и проблема понеже съм с широк гръден кош и дори тези 56 килограма ме правят да изглеждам леко пълен )

FI

29.11.06
19:31

[quote author=“cafu”]Нещо средно между Ендоморф и Мезоморф съм. смисъл, че преди бях пълничък и с НВД и кардио свалих кам 10 кг. за година и нещо .. но искам да ми кажете някакъв начин за “доизчистване” на мазнините ... удачен ми се вижда изборът на прилагане на “Калориен Шок” на организма. но по какъв начин ще е най-удачно да го направя ? просто имам чувството,че организмът ми е привикнал вече към този начин на хранене .. може би не е точно стритктна НВД, но така се храня от доста дълго време . също така на всяка тренировка правя по 20-30 мин. кардио . възможно ли е организмът ми да е привикнал към този вид тренировки и вече да използва по-малко енергия за да извърши натоварването ? дали ще е добре .. да спра кардиото за известно време, при положение че в момента взимам л-карнитин.. но не виждам голям напредък от преди ..  :roll:  на 16 г. съм , 173 , 56 кг ( тук искам да истъкна, че това че съм малко килограми не ме прави да изглеждам слаб, тук ми е и проблема понеже съм с широк гръден кош и дори тези 56 килограма ме правят да изглеждам леко пълен )

От една година си на НВД и имаш още мазнини? Иначе е нормално след толкова дълго време на диета организма да е в застой. Ако наистина 1 година се правил НВД (ама истинска) се съмнявам да имаш мазини. Може би просто нямаш много мускули и затова ти липсва релеф. Между другото НВД не се препоръчва да се прави повече от три-четири месеца, след това трябва да се направи 1-2 месеца почивка най - малко.

29.11.06
20:56

както съм споменал .. не спазвам стриктно НВД.. по скоро се храня здравословно.. по-помалко ..  примерно в това мое хранене изключвам свинското,пърженото,ограничавам хлябът( по 1-2 филий на ден и то черен),ограничавам сладкото(по малко) , не ям по-късно от 7.. и така, а иначе общата сума хранения ми е 2-3 .. като между тях ( когато съм си вкъщи ) , ям или някакъв плод.. или пия течности .. пряско/кисело мляко и така .

09.12.06
21:41

айде някой по-компетентен да каже някакви методи, за да “изненадам” тялото си.. понеже имам да изгоря още около 1 см мазно в областта на корема и паласките за да се оформят.. вече организма ми свикна с л-карнитин,диета,кардио,упражнения.. какво ли не пробвах.. вече съм в финалния стадий на диетата .. така че кажете някакъв начин да я завърша до край.

12.12.06
17:46

Някакви идеи ??????

DI

15.12.06
11:21

еми почни по-стриктна диета за 1-2 месеца но се храни 5-6 пъти на ден, а не 3 и прави кардио по 5 пъти на седмица, 2 от тях преди закуска когато не тренираш с тежести. трябват ти около 1900 - 2000 калории това са около 150г протеин 200г въглехидрати и 50г мазнини на ден. това е - по-просто не може. ако нещо не ти е ясно сядай и чети или ми пиши. Наблягай на риба, месо и яйца за протеина и кафяв ориз, картофи и овесени ядки за въглехидратите. яж и много зеленчуци. това е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1