Дайте акъл момчета...

30.11.06
14:47

Значи от месец пия креатин и глутамин, но са на свършване! Та искам да се посъветвам с вас какво да правя:
1-да ги сменя с нещо друго
2-да си взема пак креатин и глутамин
3-или да направа почивка от 1 месец някъде и пак креатин и глутамин
???
Давайте идеи щот съм 180 см на 69 кг,а искам да кача още 5-6 кг! Стажа ми е около година и половина с 1 прекъсване лятото!

Вземи си протеин и го пий сутрин, преди трен и след трен, като мине един месец пак праиш цикъл с креатин и глутамин.

Или варианта на RejiMillar или почиваш 3-4 седмици и пак така.

30.11.06
22:01

ок а кой протеин ще ми препоръчате да не е много цифра щот повече от 60-80 лв. не мисля да давам...

WE

01.12.06
11:35

Можеш да продължиш глутамина,a да направиш около 1 месец почивка на креатина.

SO

01.12.06
12:09

[quote author=“WiNniE_tHePooH”]ок а кой протеин ще ми препоръчате да не е много цифра щот повече от 60-80 лв. не мисля да давам...

за малко повече от 80лв. можеш да вземеш 2 кутии скайтек които ще ти стигнат за месец по 60гр. на ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1