30.11.06
17:50
Значи като ям примеррно пилешко и 5 филии хляб бонус това са 50 въглехидрати Може ли да добавя и един банан за да достигна до към 100 carbs или не става
Що да не може? Закуската е най - подходящото време за прием на въглехидрати.
30.11.06
18:26
Мисля че нямаще в предвид закуската?! :roll:
30.11.06
18:39
Петко К Мерси за отговора
Къде е проблема ? Точно закуската е имал в предвид Петко К :D
30.11.06
20:59
Е на закуска ядете месо с хляб ли бе :shock: хахахах :lol:
[quote author=“manson”]Е на закуска ядете месо с хляб ли бе :shock: хахахах :lol:
Хляб не, ама пилешко сутрин яко хапвах, като бях на НВД де :lol:
30.11.06
21:56
Къде е проблема ? Точно закуската е имал в предвид Петко К :D
Незнам какво и имал впредвид не е от значение нали просто попитах и получих отговор на въпроса си
Не знам, аз му казах кога е най - подходящото време.
Иначе 100 грама въглехидрати са нормален прием за едно ядене, ако си на ВВД, освен във вечерните хранения. Ако ограничиш приема им вечер, е нормално в другите хранения да имаш по толкова.
[quote author=“manson”]Е на закуска ядете месо с хляб ли бе :shock: хахахах :lol:
Месо да. Хляб обаче не ям от години ;)
Еми що трябва точно хляб :lol:
Аз сутрин си набавям сложни и бързи въглехидрати в едно ядене и след около 15 минути суроватка...витамини и т.н.
01.12.06
14:23
Бонус хляб не бял хляб
05.12.06
20:23
Абе пуцай здраво хляба,аз как не се омазнявам и с 400-500гр. хляб на ден!?
[quote author=“zoben_pitbul”]Абе пуцай здраво хляба,аз как не се омазнявам и с 400-500гр. хляб на ден!?
Това не значи,че той няма да се омазни.ТИ си си ТИ,ТОЙ си е ТОЙ.+това за какъв хляб говорим?Ако е пълнозърнест не виждам проблем да си хапва,е не половин кило де :)Там по една,две филии на ядене...