01.12.06
00:34
Искам да попитам кои са вредните качества на мандарините и също има ли отрицателен ефект когато се ядът по-много? :?
П.П. Под много имам предвит над 1КГ
01.12.06
01:39
няма нищо вредно в мандарините, стига да не са развалени :D
01.12.06
01:50
Няма отрицателен ефект ама раздели 1кг на по 300гр примерно, ще е много по-рационално.
01.12.06
11:38
[quote author=“7h3 p0i$0n”]Искам да попитам кои са вредните качества на мандарините и също има ли отрицателен ефект когато се ядът по-много? :?
Защо пък трябва да имат вредни неща в тях, няма им нищо яж си на воля.
01.12.06
11:38
[quote author=“7h3 p0i$0n”]Искам да попитам кои са вредните качества на мандарините и също има ли отрицателен ефект когато се ядът по-много? :?
Абе хора от къде ги измисляте тези теми не ми е ясно. :P
До колкото Аз знам , мандарините както и портокалите съдържат фруктоза , която се разгражда и усвоява по-бавно дори и от захарозата в организма и не е полезно да се ядът в късните часове.
Ако греша моля да ме поправите.
Като всеки плод имат фруктоза, разбира се. Ама не виждам лошо да ядеш, пък ако ще и по-късно да е. Няма да е толкова много, че да даде някакво отражение на съня ти...
Само че това кило за един ден ли става дума, за седмица ли, за колко? Защото ако е за един ден - килограм допълнителна храна (която има немалко влакнини разни, плод е все пак) ще натовари стомашно-чревния тракт сериозно.