Мандарини

7P

01.12.06
00:34

Искам да попитам кои са вредните качества на мандарините и също има ли отрицателен ефект когато се ядът по-много? :?

П.П. Под много имам предвит над 1КГ

RE

01.12.06
01:39

няма нищо вредно в мандарините, стига да не са развалени :D

SP

01.12.06
01:50

Няма отрицателен ефект ама раздели 1кг на по 300гр примерно, ще е много по-рационално.

FI

01.12.06
11:38

[quote author=“7h3 p0i$0n”]Искам да попитам кои са вредните качества на мандарините и също има ли отрицателен ефект когато се ядът по-много? :?

Защо пък трябва да имат вредни неща в тях, няма им нищо яж си на воля.

FZ

01.12.06
11:38

[quote author=“7h3 p0i$0n”]Искам да попитам кои са вредните качества на мандарините и също има ли отрицателен ефект когато се ядът по-много? :?

Абе хора от къде ги измисляте тези теми не ми е ясно.  :P

01.12.06
12:04

До колкото Аз знам , мандарините както и портокалите съдържат фруктоза , която се разгражда и усвоява по-бавно дори и от захарозата в организма и не е полезно да се ядът в късните часове.
Ако греша моля да ме поправите.

01.12.06
12:22

Като всеки плод имат фруктоза, разбира се. Ама не виждам лошо да ядеш, пък ако ще и по-късно да е. Няма да е толкова много, че да даде някакво отражение на съня ти...
Само че това кило за един ден ли става дума, за седмица ли, за колко? Защото ако е за един ден - килограм допълнителна храна (която има немалко влакнини разни, плод е все пак) ще натовари стомашно-чревния тракт сериозно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1