БФНБФ категория младежи? (Натурални)

FO

30.11.06
17:13

Искам да попитам тези, който са по запознати с първото съзтезание на БФНБФ в България, дали са се събрали хора за категорията младежи до 17 ? Ако е имало - за каква конкуренция става дума, колко човека са се явили. Също така искам да питам, дали има тука в сайта навитаци да се съберем в тази категория при следващотото съзтезание ... евентуално да проверим какво сме направили  8)  сигурен съм, че всеки “Младеж” би искал да бъде удостоен със награда и почит, да бъде признат, а не всички искат или разполагат със парите за “Химии” за да бъдат конкуренция в други съзтезания. Питам тук, защото това е най-голямото общество от манияци на боди-билдинга, която знам в БГ!

БФНБФ - Българската Федерация за Натурален Бодибилдинг и Фитнес
http://www.naturalbody-building.com/bg/Home.htm

DA

30.11.06
18:35

ами аз сам навит да се пробвам :)

FO

30.11.06
18:49

Супер, значи вече сме 3-ма. Аз и един приятел сме навити, ако това лято успеем да се урелефим кат хората и сме с прилични размери да се явим, ако ли не вече 2007 :)

30.11.06
21:18

Стажа ми е 7 месеца,не ползвам добавки а мисля,че се развивам доста добре.Следващата година бих се навил да отида ако: може да съм сигурен,че всеки е натурален.Аммм като се замисля и така бих отишъл.Ще се запозная с нови хора,ще почерпя информация...забавно ще е сигурен съм.
Успех на отиващите състезатели от форума  :wink:

DA

30.11.06
21:53

мерси а кога ще е състезанието 4е не видях да пише някаде  :(  :(

FO

01.12.06
13:47

Тази година съзтезанието мина ... Беше на 1-ви октомври и май не се формира група “Младежи”, сигурно поради недостиг на хора, защото това беше първото съзтезание на тази федерация. Не е много разпространена, а евентуялно ако има друго съзтезания догодина не искам да съм единствената будала, който ша се запише  :oops:  :wink:  :D

П.С - За това дали всички са чисти е относително ... има 2 теста - На полиграф (Детектор на лъжата) - На урината

01.12.06
19:03

тва до 17 значи ли и 17 :) и кога се провежда аз мисля догодина ама само ми кажете дата догодина кога :) плс

FO

02.12.06
10:21

[quote author=“Lucifer_”]тва до 17 значи ли и 17 :) и кога се провежда аз мисля догодина ама само ми кажете дата догодина кога :) плс

Сигурно ще е като тази година ... някаде около 1 октомври ... също така обаче има друга категория за младежи - 18-19 год

02.12.06
10:34

[quote author=“ForsakenSoul”][quote author=“Lucifer_”]тва до 17 значи ли и 17 :) и кога се провежда аз мисля догодина ама само ми кажете дата догодина кога :) плс

Сигурно ще е като тази година ... някаде около 1 октомври ... също така обаче има друга категория за младежи - 18-19 год

това е добре шот и без тва не мисля че съм за показване още  :D ама виж до 19 годишен имам 3 години и тогава става

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1