мускулна треска

01.12.06
14:37

Здравеите! Искам да ви попитам дали е добре че след всяка тренировка имам мускулна треска.А щом имам мускулна треска значи има и растеж на мускулите.И вие ли така мислите?

01.12.06
14:50

и аз имам мускулна треска на мускулната група която съм тренирал “вчера” отначало и аз се притеснявах ма вече си свикнах ... а и мой познати ми казаха че е възможно да имам мускулна всеки път защото с всяка тренировка си дигам килата с който работя (още съм новак :)  )

FZ

01.12.06
15:30

[quote author=“zloster_ma6inata”]Здравеите! Искам да ви попитам дали е добре че след всяка тренировка имам мускулна треска.А щом имам мускулна треска значи има и растеж на мускулите.И вие ли така мислите?

Леката мускулна треска след тренировка означава , че си тренирал добре.

Тази мускулна треска след тренировка е разкъсване на микровлъкна което води до растеж да. Ако не можеш да мръднеш обаче значи нещо куца - неправилно изпълнение, прекалено натоварване, несъобразени тежести.

01.12.06
17:28

По принцип се смята за добър признак леката треска. И по-сериозната може да е добър признак. Само че може да има прогрес и без нея. Така че ако след време изчезне да не те притеснява. Също така може да се “забави”, при мен идваше с 2 дни закъснение по едно време. И пак си се развивах.

DY

02.12.06
00:33

Доколкото зная, мускулната треска се получава от нахлуването в мускула на някакви вещества при усилие, от които остава някаква “утайка” - май беше нещо от рода на “млечна киселина”. От мачкането при масаж или следваща тренировка, пак до колкото съм чувал, се получава повторно нахлуване на въпросната течност, която може да “отмие” утайката и по-този начин да премахне или намали мускулната треска. След време ... де да знам, нещо се променя от редовното физическо усилие и повече не се хваща мускулна, освен при голяма промяна на упражненията или тежестите.
Някой ако е бил в професионален спорт или е с медицинско образование, нека “постне” и на мен ми е любопитно.

LU

03.12.06
15:11

аз мукулна треска на рацете несам имал сигорно от месец и отгоре тва означава ли че неми растат рацете ? сега са
дясна 38
лява 37,5

04.12.06
00:12

Не четеш ли какво пиша - може да си растеш и без мускулна треска. Но може и да не растеш. Прецени по останалите показатели. МТ не е основния.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1