26.11.06
23:31
хора кои са упражненията за маса на бицепса и трицепса които могат да се изпълняват с дъмбели и лост ?????????
водещо е тева колко повече тежко можеш да вдигнеш 7-8 пъти :) при всяко упр това е цаката
27.11.06
16:38
Тук има упражнения за бицепс ако не си видял
http://www.bb-team.org/exercise/
с щанга - класическо, скотово.
с дъмбел - /скотовото го махаме, че много ще ти стане/ с променлив хват.
Иначе с дъмбел е готино и - с една ръка в подхват.
Комбинацията на тия 3те упражнения, поне при мен я усещам ...мощно. 8)
Правя ги - дъмбел пром. хват, класическо с щанга и скотово с щанга - 3х8 всичко.
28.11.06
18:06
Пробвай със суперсерии при мен имаше ефект
30.11.06
21:06
Аз ще ти дам моята програма.Насочена е най-вече към долната част на бицепса(и сега да не почне някой “разбирач” да ми обяснява как не може да се атакува само долната част,щото след като за първи път я направих имах мускулна треска САМО в долната част на бицепса):
1.Скотово с щанга
2.Прав с щанга в надхват
3.Редуващо се сгъване с дъмбели от седеж(може и прав)
01.12.06
11:01
бицепсово сгъване 3х8
скотово с дамебел 3х8
концентрично 3х8
или ако го тренираш с гърба
бицепсово с щанга 3х6
чукове 3х6
01.12.06
19:02
[quote author=“Madcap”]Маса се прави с храна не с упражнения :wink:
Така се прави шкембе бе пич!!
[quote author=“Sparxter”][quote author=“Madcap”]Маса се прави с храна не с упражнения :wink:
Така се прави шкембе бе пич!!
Така си разваляш репутацията пич!Без храна...
01.12.06
19:23
Ми аз си мислим, че маса се прави с храна и упражнения.. А не само манджа и у фотьойла.. :roll:
Да де,просто не мисля,че оня пич има предвид,че не трябва да се тренира а само да се яде,мисля,че наблегна на това колко е важно яденето а не упражнението (макар,че без него неможе).
Peace :D
аз мисля че нищо не казахте..... човека сигурно е очаквал нещо смислено....... мн ясно че ще се храни добре ...... иначе маса се прави както му написах и трябва всеки път да стресираш мускула мн да стигаш до отказ да вдигаш килата и да ти е избухлива тренировката .... добър начин да разнооразиш е със суперсерии със трицепс...... бицепса не се нуждае от повече от 3 упр по 3 серии :wink: те трябва да са ти достатъчно да го изцедиш :wink: така че просто се стягай и без да си губиш времето по форуми :!: :!: :!: