30.11.06
21:53
Да слагам ли в суроватъчния протеин мед.Аз слагм в млечно-ячния и въглехидратния но за суроватъчния нз дали ще е добре да се сложи 2 лажици мед
01.12.06
11:27
За кво ти е да слагаш мед на протеините изобщо въглехидратния си има достатъчно въглехидрати за да му добававяш-него го пий след трен, млечно яйчния го пий преди лягане без да слагаш мед, суруватката я пий преди трен пак без да слагаш никакъв мед, наблегни на комплексните въглехидрати ориз, карторфи а не на прости като меда, мед си слагай на кафето чайчетата и т.н.
01.12.06
18:28
тогава млечно яйчния го пий преди трен
аз досега ги земах така:сутрин суроватъчен протеин,след трен въглехидратен и преди лагане млечно-яйчен....да преместа млечно-яйчния преди трен ли ? или ?
01.12.06
21:47
да преди трен го сложи
01.12.06
23:24
[quote author=“dj-coco”]що ?би ли се оточнил,просто да знам щто да го сменям..
не да го сменяш а да правиш 2 приема,но според мен млечния е прекалено бавен за преди тренировка най-добре сутрин суроватка преди трен суроватка след трен гейнър и вечер млечно яйчен перфектно
и аз това си мислиш и затова исках да си докаже “тезата”
ми нема да мога да го приемам 2 пъти суроватъчния протеин или само сутрин или само преди трен.Аз мисла че сутрин е по добре ма кажете вие а и за меда нещо др да кажите ?
02.12.06
00:19
По добре суруватката преди трен я сложи а не сутрин, сутрин наистина е добре бърз протеин но използвай суруватъчния да го пиеш преди трен след като си решил млечно яйчния да го пиеш преди лягане. За закуска един омлет от 10 белтъка със една купа овесени ядки ще ти свърши работа. Аз така закусвам 10 белтъка с 1 жълтък и ги пека на тефлонов тиган без мазнина може съвсем малко зехтин да сложа една чаена лъжичка, става перфектната закуска.