Съвет ***

AS

02.12.06
14:24

Значи изкам да ми препоръчате какво да вземам за да кача мускулна маса но да има максимален ефект имам на разположение около 100-120лв. та препоръчаите ми какво да взимам и на коя марка (66кг. съм) (***Плс без коментари рано ти е за добавки наблягаи на храната***)

JI

02.12.06
15:08

знайш ли кое е тъжната истина , че квито и добавки да вземаш колкото и да си ръгаш парите без храна не става тя е нак важната а и да си земеш нещо което струва 120 лева за 1 месец и да видиш некав минимален ефект от него .... не го разбирам . Тренирай и яж това е дсотъчно не си професионалист .
Все пак ако искаш да вземаш нещо вземай сурватъчен протеин
на Champion Nutrition или на Optium Nutrition
комбинираи го и с креатин някакъв или глутамин казвам или тъй като тези протеини са скъпи килограма на шампиона е 60 лева а стига за 15 дни
:wink:

AS

02.12.06
16:05

yo man аз ям както си тряа обаче виждам че вече ефекта е минимален за това питам за добавки ся пия накав гейнер обаче ...  :?

02.12.06
19:17

[quote author=“JiVk0”]знайш ли кое е тъжната истина , че квито и добавки да вземаш колкото и да си ръгаш парите без храна не става тя е нак важната а и да си земеш нещо което струва 120 лева за 1 месец и да видиш некав минимален ефект от него .... не го разбирам . Тренирай и яж това е дсотъчно не си професионалист .
Все пак ако искаш да вземаш нещо вземай сурватъчен протеин
на Champion Nutrition или на Optium Nutrition
комбинираи го и с креатин някакъв или глутамин казвам или тъй като тези протеини са скъпи килограма на шампиона е 60 лева а стига за 15 дни
:wink:

чакай чакай чакай ... Килцето на шампиона левче? На оптимум може но Шампиона е 99лв 5лб -http://silata.com/index.php?act=viewdetails&id=18

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1