Help me :)

Темата е заключена.

02.12.06
18:21

Така здравейте на всички. Въпросът ми е следният: на 15години съм 1.80 висок и оскъдните 54 кг.Та бихте ли ми казали някаква добавка,защото се опитвах само със много ядене,но не се получава...Та препоръчаите нешто тренирам от 1 месец.Прoтейн или не знам и аз не разбирам...МЕРСИ  :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 16:13.

02.12.06
19:26

Първо Добре дошъл в форума!
Приятелю доста си слабичък .... Щом хапваш доста значи метаболизма ти е супер ускорен! Пробваи да ядеш още повече като за начало . Иначе Един гейнер няма да е зле със аминки  . Може да си вземеш и бирена мая която да те кара на още повече на ядене . След два три месеца можеш и креатин да си вземеш . За сега толко ;) .

02.12.06
19:33

Бирената мая съм я почнал вече привършвам 2-ра кутия от 60 таблетки 3x3 ги пия сутрин обед и вечер.А за протейн или аминки някаква фирма да кажете,като пари какви да са ми очакванията от тези продукти.Трябва ми нещо предимно за маса  :wink: А за метаболизма си прав мого е бърз  :roll:

02.12.06
19:42

Ми протеин на Champion nutrition ще ти свърши работа. аминки на генесис не са мн скъпи . Като цени шампионае 99лв 2.25кг а аминките бяха 325броя 44лв . Има и мн други марки ти си преценяваш
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&sid=6bbfa209840a1dc9d82a82fc1f00ef42

02.12.06
20:59

Те аминокисилините не са ли повече за възтановяване (и на бирената мая пише че помага за възтановяване след тежък физически труд),и за момента проблеми с възтановяването нямам единственият ми проблем е теглото ми  :(
Така,че съм по склонен към някакво протеинче...  :shock: Мерси за мненията :P

02.12.06
22:11

[quote author=“Makaveli96”]Така здравейте на всички. Въпросът ми е следният: на 15години съм 1.80 висок и оскъдните 54 кг.Та бихте ли ми казали някаква добавка,защото се опитвах само със много ядене,но не се получава...Та препоръчаите нешто тренирам от 1 месец.Прoтейн или не знам и аз не разбирам...МЕРСИ  :)

Приятелю та ти тренираш от един месец и вече искаш да вземаш добавки! За какъв ефект говориш за толкова малко време, след 6 месеца тренировки може и да пробваш нещо, но сега ми се струва просто смешно. Ти ако не си тренирал до сега трябва да правиш само кръгови тренировки месец-два и през това време не ти трябва нищо друго освен храна.

02.12.06
22:17

С тия килограми дали мога да постигна нещо ?  :shock: А пък и аз говора за някво протейнче не за креатини и т.н

Протеин + глюкоза или гейнър е по - удачно поне в твоя случай. Аз бих избрал първото - няма смисъл да си даваш парите за гейнъри. От един месец тренираш а казваш, че нямаш напредък - ами изчакай, това не става бързо. Храни се по 6-7 пъти дневно в малки количества. Не мисли, че ако се тъпчеш яко ще е по - добре.

02.12.06
23:11

Няма напредък в килограмите иначе поне в ръцете съм забелязал 1-2 см напредък другите мускулни групи не съм ги мерил преди и не мога да направя сравнение 8) и какъв протейн ще посъветваш ти,а глюкозата от къде да я зема и какво е нейното въздеиствие... мерси :o

[quote author=“Makaveli96”]Няма напредък в килограмите иначе поне в ръцете съм забелязал 1-2 см напредък другите мускулни групи не съм ги мерил преди и не мога да направя сравнение 8)

Всичко се прави с време приятелю. За 1 месец тялото ти още даже не е свикнало на натоварването. Аз също като теб преди доста време като започвах бях слабичък(62кг. при 175см. височина) та бях решил да качвам. Успях за една година да кача 15 килограма само с правилна храна и малко креатин(няма пари за протеини или нещо такова). Сега започваш с кръгова тренировка и така 2 месеца да свикнеш да вдигаш тежко. След това минаваш на сплит. Храната пак казвам трябва да е стабилна по 6-7 пъти на ден в малки количества. Тука не се приемат неща от рода: “нямам време за толкова хранения”. Аз тогава бях ученик в 9 клас първа смяна и половината ден ми минаваше в даскало ама пак си се хранех правилно. Ако си постоянен и имаш желание ще постигнеш това което искаш. Един страничен съвет - чети повече в сайта и форума.

03.12.06
12:17

Продължавам на пред пък времето ще покаже... :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1