Мазните банички и подобни закуски

02.12.06
17:20

Здравейте. Сутрин обикновено нямам възможност да закусвам вкъщи и затова от около 2 месеца насам си купувам банички и подобни мазни закуски,които всеки знае. Въпросът ми е как влияят те на теглото,качват ли се мазнини от тях и т.н. Ако може да ми обясните по-подробно. И по-добре ли ще е да заместя сутрешните мазни закуски с 2-3 кюфтета в хляб примерно (щото видях,че в близост се продават)?

DU

02.12.06
17:42

Тия банички въобще не трябва да ги ядеш сутрин яж овесени ядки а пък за кюфтета да не говорим

Доста влияят да. И хляба с кюфтета е кофти, но е доста по - добре от баничката.

02.12.06
23:52

Значи да разбирам,че ако сутрин ям банички или нещо сладко,ще натрупам мазнинки?
Ако ям овесени ядки,вместо закуски,те ще ме държат ли сит до към обяд(доколкото разбрах при тях няма опасност от качване на мазнини)

Да, това е една от най - добрите закуски според мен. С мляко екстра.

03.12.06
09:23

Да ама не . Млякото забавя усвояването (както беше казал мисля рамбо ) и не е хубао сутрин да се яде прясно мляко защото тогава имаме НЕзабавна нужда от храна .. Така че овесени ядки ма не с мляко ;)
пп:аз немога да ги понасям от тях ме боли корема ;(

DU

03.12.06
10:03

Овесени ядки с вода ли?

FI

03.12.06
10:39

[quote author=“GH0$T”]Да ама не . Млякото забавя усвояването (както беше казал мисля рамбо ) и не е хубао сутрин да се яде прясно мляко защото тогава имаме НЕзабавна нужда от храна .. Така че овесени ядки ма не с мляко ;)

Е, че с какво друго ги ядеш? :roll:

03.12.06
10:42

Ок,значи още утре си купувам и ще ги ям преди даскало. Да се надяваме,че ще ме държат до обяд :)

FI

03.12.06
10:44

[quote author=“Kevin_Kostner”]Ок,значи още утре си купувам и ще ги ям преди даскало. Да се надяваме,че ще ме държат до обяд :)

Ще те държат, те доста засищат. :)

03.12.06
10:56

[quote author=“GH0$T”]Да ама не . Млякото забавя усвояването (както беше казал мисля рамбо ) и не е хубао сутрин да се яде прясно мляко защото тогава имаме НЕзабавна нужда от храна .. Така че овесени ядки ма не с мляко ;)

Ами да ти кажа дали млякото ще забави усвояването много много не трябва да тре интересува т.к. овеса и без това бавно се усвоява.
Така че ако не е на диета да си ги яде с мляко, иначе:

Е, че с какво друго ги ядеш? Rolling Eyes

Мда с вода  :lol:

FI

03.12.06
10:59

[quote author=“emzo”][quote author=“GH0$T”]Да ама не . Млякото забавя усвояването (както беше казал мисля рамбо ) и не е хубао сутрин да се яде прясно мляко защото тогава имаме НЕзабавна нужда от храна .. Така че овесени ядки ма не с мляко ;)

Ами да ти кажа дали млякото ще забави усвояването много много не трябва да тре интересува т.к. овеса и без това бавно се усвоява.
Така че ако не е на диета да си ги яде с мляко, иначе:

Е, че с какво друго ги ядеш? Rolling Eyes

Мда с вода  :lol:

Ужас, гадна работа. :oops:  :oops:  :oops:

03.12.06
11:25

Не помня къде съм го чувал , но си спомням , че рано сутрин каквото и да приемеш организма ти го превръща в енергия . Ранните часове на хранене са съпроводени с повишено усвояване на храната . По тая логика първата ти закуска не бива да те притеснява , но това са неща които съм чувал , не мога да кажа дали е така .
Аз стартирам деня по няколко начина . Прясно мляко с мюсли или овесени ядки (то бива бива ама писва много бързо ). Когато ми писне това замествам с макарони , също става попара от сухари с прясно мляко която ме зарежда много добре . Като подсладители използвам кафява захар или мед .

03.12.06
19:38

Момци,закуската е 30гр. глюкоза + овес +суроватъчен протеин или 5 белтъка и 1 жълтък и сте готови  :lol:

03.12.06
20:24

Ако нямаш време да закусваш у вас си взимай по 1-2-3 corny-та. Хубави са. Та ако може да попитам дали може да ям като съм в период на изгаряне на мазнини. На даскало измежду джобовите и дюнерите това ми се вижда доста удачно. :roll:

14.12.06
09:29

Ами аз често ям едно чещко мусли, в една такава жълта блестяща опаковка. Към 2.50 е и стига за 2 много засищащи сакуски. С мляко е екстра  8) . Вътре има корнфлейкс, семки и сякакви зърнени продукти. Мен лично ме засища и 1/4 пакет, щото е голямо. Аз съм пробвал доста мюслита, но от това по-добро не съ мсрещал :) . Неска пак ще си зимам и ще ви каьа марката, ма мисля че с големи букви пишеше “MUZLI”. Също така за закуска може д асе ядат и плодове-високо хранителни (банани, ясбълки, лятото пъпеш и др.)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1