трибестан

JH

04.02.04
17:28

някой може ли да ми разкаже нещо за трибестана но от личен опит,защото изчетох доста за него но бих искал да чуя реални мнения

04.02.04
21:01

Интересна тема. пич, интересна.
Значи за трибестана. Много хора смятатат, че се използва само след сероиден цикъл за възстановяване на собственото производство на тестостерон. Това обаче не е изцяло вярно. При натурални културисти (за какъвто се смятам и аз) това е една адски добра алтернатива на стероидите, която по напълно естествен начин стимулира производството на тестостерон.
Казват, че няма странични ефекти. Обаче, поне при мене, когато взема малко повече, ми излизат пъпки по тялото и лицето.
Ползвам трибестан от самото начало на тренировките ми и да ти кажа, все още имам добър прираст, при пложение, че бях доста слабичък.
Пие се на цикли - 8 седмици го пиеш, две почиваш, иначе просто си губи ефекта.
За дозировката - казват, че 80-килограмв човек трябва да приема около 1000мг на ден за оптимален резултат, разделен на равни приеми през 8 часа.
Общо взето съм доволен от трибестана.
Успех !!!

VL

05.02.04
12:29

Това за страничните ефекти е кофти и е хубаво че го казваш!
Мислих скоро да тествам самият аз.
Някой друг дали има опит по въпроса???

Поздрави

05.02.04
14:22

Ас зимам трибестан от доста време ,дава много добри резултати комбиниран с прохормони. Иначе за действието на трибестана само да повторя , че той не покачва тестостерона ,това е страничен ефект ,а забързва освояването му. Зимал съм го в дози до 2 грама и има много добър ефект при такава доза.В наторалния бодъбуилдинг има много голямо значение трибестана и е важен суплемент ,но чак да замести стероидите по скоро прохормоните трябваха това да направят.

по-здрави и успех

08.09.04
11:38

При тестовете на Трибестан върху животни, те са развили камъни в бъбреците. (освен това е и диуретик) Незнам, може би за да се избегне това, трябва да се пие много вода...

Рони Колман примерно го използва за изцеждане на водата преди състезание...

И аз се чудя дали да пробвам... но се опясявам как би се комбинирало с Кето - кетото изцежда (трябва да се пие много вода), трибестана изцежда (вероятно също трябва да се пие много вода)... и при двете е опасно да не се развият камъни в бъбреците...

но... знам ли: no guts - no glory…

08.09.04
12:31

[quote author=“Leo”]При тестовете на Трибестан върху животни, те са развили камъни в бъбреците. (освен това е и диуретик) Незнам, може би за да се избегне това, трябва да се пие много вода...

Рони Колман примерно го използва за изцеждане на водата преди състезание...

И аз се чудя дали да пробвам... но се опясявам как би се комбинирало с Кето - кетото изцежда (трябва да се пие много вода), трибестана изцежда (вероятно също трябва да се пие много вода)... и при двете е опасно да не се развият камъни в бъбреците...

но... знам ли: no guts - no glory…

Братле пусни нова тема ,щото тая е вече приключена. Само виж че от февроари не се е писало в нея.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1