Corney?!?

02.12.06
21:36

Добро или лошо е да се яде корни ?!? Защото когато съм в училище няма нищо по подходящо?!

02.12.06
21:56

е аз на даскало си нося пържоли не ям такива гадни закуски (че отгоре на това са и скъпи !)

SP

02.12.06
21:59

Е понеже пържолите мама и тате без пари ги взимат, нали!  :D Корнито си е супер в моменти, когато трябва да избираш между баничка и тутманик!

И аз пускам един глас за корнито. Скъпо е и не мога да си го позволя ама става.

JI

03.12.06
09:29

100 грама въстъци и едно кисело мляко мисля че по става .

03.12.06
10:13

И аз съм за Корнито  - Даже понякога ми дават без пари  , някои хора  :wink:  таиче доста нахарабията ми излиза

03.12.06
10:55

И аз съм за мляко и фъстъци или мляко и банан. Излиза 1.10-1.20 апак корнито е 1 лв. пак кат са сетя че ще го изям са 10 секунди :D

FI

03.12.06
10:58

[quote author=“serialsuicide”]Добро или лошо е да се яде корни ?!? Защото когато съм в училище няма нищо по подходящо?!

Само се залъгваш с това корни, има къде къде по - добри неща.

03.12.06
12:52

аз съм за пържолите в стола на даскалото правят сандвичи с пилешки пържоли  :wink:  по скъпи са от корнито ама се пак не ми тежи после на съвеста закуската

FZ

03.12.06
17:28

[quote author=“serialsuicide”]Добро или лошо е да се яде корни ?!? Защото когато съм в училище няма нищо по подходящо?!

стават !  8)

03.12.06
18:25

[quote author=“Sparxter”]Е понеже пържолите мама и тате без пари ги взимат, нали!  :D Корнито си е супер в моменти, когато трябва да избираш между баничка и тутманик!

на тебе мама и тати може да ти ги зимат, аз лятото работих и сега работя и всичко свързано с фитнеса аз си осигурявам парите

03.12.06
19:04

Кат неможе да намерите с  кое да се наядете в даскало - 70 стотинки е хляба , вода в училище колкото искате , ще ви стигне за целия ден 100%, може даще и другите да почерпите ,  :wink:  хляба е  шефа на храните , таиче сте вие.

03.12.06
21:23

Твърдо против тази екстра съм.

Не е много трудно да се изпият две кисели млека. А и може да си носиш сламка, ако искаш да изглеждаш по-културен.  :wink:  :lol:  :lol:

03.12.06
22:15

И какво като ги изпиеш млеката? Като състав са едно нищо. Може и дже чаши вода да удариш за растеж.

DU

03.12.06
22:20

[quote author=“JiVk0”]100 грама въстъци и едно кисело мляко мисля че по става .

И аз се съгласявам със мненинето на живко.Аз ям фъстъци и 1 банан перфектно е.Даже и 2 банана може ;)
Прав си 2 млека не са нищо 3-4 свършват перфектна работа комбинирано с банан обаче

SP

04.12.06
02:55

[quote author=“Ayo”]аз лятото работих и сега работя и всичко свързано с фитнеса аз си осигурявам парите

Ми бравос, бравос! А като сам си купуваш месото, що се опитваш да ни убедиш, че е по-евтино от корнито бре??
“Аз ям пържоли, че корнито ми е много скъпо??” :lol:  :lol:

JI

04.12.06
06:18

я се чуйте две млека са 400 кк 30 въглехидрат 30 протеин и 16 мазнини ... кво искате още от две млека ? като закуска друг е въпроса че е безсмислено надуване на корема при това въглехидратите от тях са лактоза .... ама както и да е . пОдобре мляко и фъстъци . А най добре пържолите .

04.12.06
10:18

[quote author=“Sparxter”][quote author=“Ayo”]аз лятото работих и сега работя и всичко свързано с фитнеса аз си осигурявам парите

Ми бравос, бравос! А като сам си купуваш месото, що се опитваш да ни убедиш, че е по-евтино от корнито бре??

:shock:  :shock:  Еми корнито е 1 лв 50 грама , а пържолата е 1,30 (поне аз за толкова си я взимам в даскало).
Е кое е по добре ?  :D

04.12.06
14:41

[quote author=“Sparxter”][quote author=“Ayo”]аз лятото работих и сега работя и всичко свързано с фитнеса аз си осигурявам парите

е тука вече си прав  :oops:

04.12.06
20:10

Хаха ставали :lol:  :lol: Атака трупаите мускули с корни и да не ви дреме :lol:

04.12.06
21:11

Извинявам се за тъпия въпрос, ама някой ще ми каже ли какво е корни?  :oops:

DU

04.12.06
21:37

Вафла

FI

04.12.06
22:40

[quote author=“shemeta”]Извинявам се за тъпия въпрос, ама някой ще ми каже ли какво е корни?  :oops:

Прилича на вафла, ама е с овесени ядки и някакви подсладители или шоколад. Много видове има. :)

[quote author=“shemeta”]Извинявам се за тъпия въпрос, ама някой ще ми каже ли какво е корни?  :oops:

http://www.corny.de/img/content/packshots_big.jpg

Просто авторът е сбъркал името.

MO

05.12.06
00:00

Охладените пилешки пържоли ги взимам по 2лв  250г рама
за 1.5лв -180грама  ,комбинирам ги със 2-4 медени линцера (в период за маса
всичко е по много )
Това са ми 250-300ккал от пуржолите +30-40грама белтъчини и 550-1050ккал от
медените линцери с не повече от 12грама белтъчини ,но  със скромните 190грама въглехидрати
Това обаче излиза общо 2,5-3лева (всечко ме е от-до заради колебания в грамажа на пържолите да не са чудите)

05.12.06
20:29

[quote author=“tpd”]Твърдо против тази екстра съм.

Не е много трудно да се изпият две кисели млека. А и може да си носиш сламка, ако искаш да изглеждаш по-културен.  :wink:  :lol:  :lol:

Аве културен ...аз си ям като дивак на даскало и изобщо не ми пука. :)

DU

05.12.06
20:38

ozo а какво мнение мислиш са си изградили твоите приятели за тебе или не ти пука

05.12.06
21:02

Ем добре бе човек да не би да правя нещо лошо?!?На никого не преча нито обиждам по някав начин нищо.Пък и те си ме знаят че съм дивак.Какво занчение за приятелите ми и изобщо другите ученици има че си ям каквото искам на училище без да се притеснявам....Пък и не е толкова не културно да пиеш мляко или айран без сламка.Като си купиш и не ти дадат сламка - какво, не го ли пиеш...

JI

06.12.06
02:41

аз пържолите и ориза преди ги плющях на даскало вий за некви млека се кусурите ... не ма ... :)

пакетче фъстъци мисля че е много по подходящо, а ако се добави и кисело мляко...

MO

07.12.06
20:56

[quote author=“bgtrener”]пакетче фъстъци мисля че е много по подходящо, а ако се добави и кисело мляко...

И аз преди бях за пакетчето фъстъци ,но откакто гледах репортажа за канцерогенните фъстъци от Судан и едно междъчасие не прочетох на един пакет купен от училищния стол Made in Sudan ...ги отказах

ами има си толкова много български марки, тия дребните червените няма как да са вносни.

а и да допиша.... в корнито пише ли дали са със Судански ядки
:)

08.12.06
19:33

фъстъците канцерогенни , соята генно модифицирана - на къде отива света... :)

08.12.06
19:39

ozo
Напрао да спираме да тренираме , ще исчакаме 2-3 години и ще си купим мусколи от магазина :)

10.12.06
10:53

аз за закуска ям 200 грама ориз с заленчуци и 100 гр фъстъци :) :)

[quote author=“_FaCe_”]аз за закуска ям 200 грама ориз с заленчуци и 100 гр фъстъци :) :)

е къде в училище?

09.01.07
00:13

[quote author=“Lubo0”]И аз съм за мляко и фъстъци или мляко и банан. Излиза 1.10-1.20 апак корнито е 1 лв. пак кат са сетя че ще го изям са 10 секунди :D

Кви сте вие хора дето ядете корни за 10 секунди и мани другото ами ви струва 1 лев?!!?!?!Каде е тва ве? Корнито в бензиностанция Shell е 85стотинки!На всеки нормален магазин е по 75стотинки. И мисля,че ще е по-добре да хапнеш едно корни от колкото сладък плод и кисело мляко. Най-малкото,че има шанс да станеш одрисът на випуска!

JI

09.01.07
09:08

плод и кисело мляко е за предпочитане пред корни !

09.01.07
09:57

Ми аз на училище понякога си позволявам нещо по-не бодибилдерско ама ко да се прави :) . Дюнер ли джоб ли сандвич ли... Ама вече си нося или някъв плод или пилешка пържола-мн добро  :) . Корнито е много малко, за да са наядеш ти трябват към 3=2,4-3 лв! По-добре си носете овесени ядки с мляко + нарязани бадеми/лешници и стафиди + мед ж няква кофичка. Мн вкусно става. Да не говорим че излиза 5 пъти по-евтино от 2 корнита!

09.01.07
13:58

[quote author=“power_hammer”][quote author=“Lubo0”]И аз съм за мляко и фъстъци или мляко и банан. Излиза 1.10-1.20 апак корнито е 1 лв. пак кат са сетя че ще го изям са 10 секунди :D Кви сте вие хора дето ядете корни за 10 секунди и мани другото ами ви струва 1 лев?!!?!?!Каде е тва ве? Корнито в бензиностанция Shell е 85стотинки!На всеки нормален магазин е по 75стотинки. И мисля,че ще е по-добре да хапнеш едно корни от колкото сладък плод и кисело мляко. Най-малкото,че има шанс да станеш одрисът на випуска!

Еми на 2 хапки е корнито. А иначе в магазина е 90 стотинки пак кадето са 90 там е и лев. Аз казвам че пред корни предпочитам кисело мляко и 50 гр фъстъци, това си е мое мнение и не бих дал 1 лв са корни. А иначе си нося пържола и ориз, картофи, яйца. 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1