04.12.06
15:42
Неска питах по бутките и го няма къде го продават
04.12.06
17:35
Май май има някакви проблеми с разпространието в някой градове.
RAMBO ти какво ще кажеш ?
05.12.06
08:56
А защо сравняваш тиража с този на Олимп?!?
05.12.06
09:41
Да си кажа честно виждал съм го само на едно място в подлеза на бул. Гоце Делчев и бул. България - два дни по-късно го нямаше.
06.12.06
14:52
На мене лично ми харесва това списание .
Разбира се има още доста неща които да се желаят.
Например : увеличаване на страниците , може да включите и някой тренировъчни програми на наши и чужди билдери , хранителни режими и т.н :wink:
06.12.06
20:44
Хаха добро е списанието..като изключим това че 80% от писаното вътре(между другото с бая едър шрифт) е там за да пропагандира,рекламира и подмамва хорицата да си купуват бая надценените добавки на оптимум и другите които се продават в ПиБ магазините...Статията за деката и добавките е бахти смешната...Някви тестчета кои протеин от ПиБ да си купя хах...Някво ДВД щеше да има,ама всъщност няма...Мен лично тези неща ме подразниха както и голямата дандания която 2-ма човека от темата вдигат напразно.Статиите вътре не са на нивото на тези от другите списания,което е нормално все пак авторите са нови и статиите не са заети от чужди списания,в което няма нищо лошо...това ми е мнениицето за списанието,което между другото не бих си купил повече :D
[quote author=“obelka”]Хаха добро е списанието..като изключим това че...
това ми е мнениицето за списанието,което между другото не бих си купил повече :D
Много хубав и “точен” отговор :lol:
07.12.06
11:41
Ако списанието продължи да се развива мисля , че ще има добро бъдеще .
Не може още с 1-2 брой да бъдеш на нивото на лидера на българските списания за бодибилдинг .
Защото за мен има само един лидер в момента при българските списания за бодибилдинг и да се надяваме , че скоро и списанието Power&Beauty ще се нареди до него.
Не може още с 1-2 брой да бъдеш на нивото на лидера на българските списания за бодибилдинг .
Защото за мен има само един лидер в момента при българските списания за бодибилдинг и да се надяваме , че скоро и списанието Power&Beauty ще се нареди до него.
И този лидер е ? Олимп ?
08.12.06
10:59
И този лидер е ? Олимп ?
Мислех да не споменавам името на списание №1 за бодибилдинг в България , но понеже виждам ,че се дават грешни предположения реших да го кажа ,това е “Мускули и фитнес “.
Съжалявам ако съм разачаровъл някой хора .
Но няма какво да говорим “Мускули и фитнес “е най-добото списание за бодибилдинг в момента .
Олимпа е три обиколки зад него .
За разлика от Олимп и М и Ф ние си пишем статиите сами. Много е лесно да преведеш една статиика от Флекс, която е писана да речем от най-добрия диетолог в САЩ и после да претендираш са качество. Аз М и Ф го уважавам и смятам че те са ни единствената конкуренция, но тия Олимп-овци освен да си рекламират смотаните ДжК продукти и преписват статии друго не знаят. Ironman въобще не го броя защото 5 лева са му прекалено много, а и списанието не е профилирано културистично. FLEX БГ не коментирам защото не съм го видял още.
Еми аз предпочитам да си купя нещо, което е писано от “най-добрия диетолог” от колкото от някой обикновен човек (като мен )който не е толкова напред с материяла или поне не е изучавал такова нещо... Нищо лично просто ми е такова мнението...
на мен не ми дреме на хурката,че статиите в М и Ф не са авторски,важното е че са стойностни и има какво да се научи :!:
Като цяло само 2 статии ми харесаха.
Get the pump и за креатина (прекалено набързо нахвърлена).
Статията за ксенадрин хардкор си е жива реклама.
Но като цяло ми харесаха двете статии.
20.12.06
17:03
RAMBO, защо всички тези никове имат еднакви IP адреси :?:
20.12.06
17:34
На-добрите списания за бб в България са “Мускули и Фитнес “и “Power&Beauty”.
И на мен ми е интересно какво горе-долу ще има в третия брой на P & B -то . ?
Ако може някой да каже много на кратко .
поради нахалството на мой познати да пишет в този тази тема само и само за да се направят на интересни ще отговарям само на лични съобщения!! повече в тази тема няма да пиша.
03.01.07
14:22
някой знае ли да ли е излезнал новия брой на списанието :?:
04.01.07
01:59
Дайте шанс на хората. Като започнахме 1999 година бяхме малко сайтче. В сравнение с други действащи тогава сайтове. После...
... те изчезнаха. Все още не сме Менс Хелт нали? Ма ще поживеем ще видим :twisted: ...