Супер Мас Гейнър на Нутрим - как, по колко и докога?

23.11.06
15:08

На 39г. съм, 180см / 86кг. Наскоро започнах да пия Супер Мас Гейн на Нутрим, но нещо много неясно е написано на етикета как да се приема.
Моля някой вещ в тия неща да ми каже по колко и кога да го пия, съответно за тренировъчен и нетренировъчен ден и колко време да го пия?
Аз май нещо не бях разбрал, та досега си го пия само в тренировъчните дни...
Предварително благодаря на отзовалите се!

24.11.06
10:59

както и да го пиеш от продукти на Нутрим ефект няма  :(

ZO

24.11.06
15:23

Назгул ти отговори абсолютно точно :roll:  :wink:

24.11.06
19:17

Е то добре няма ефект ама ако човек неможе да си позволи да пие по скъп протеин...
Примерно аз съм ученик наште не искат и да чуят за хранителни добавки и сам си сабирам пари .
А според мен по добре на Нутрим да пииш нещо отколкото  нищо да не пийш.

[quote author=“Nazgul”]както и да го пиеш от продукти на Нутрим ефект няма  :(

Креатинът им е много добър. От другите разни работи стават да се месят с други като за без пари ...

KO

24.11.06
19:52

Аз като прочета “super mass”,“mega mass”  или нещо подобно ми се струва, че човека е решил да качва от другия вид маса. :lol:  :D
А особено като се комбинира с лоша фирма като Нутрим... :wink:

FZ

24.11.06
20:11

[quote author=“Lubo0”]Е то добре няма ефект ама ако човек неможе да си позволи да пие по скъп протеин...
Примерно аз съм ученик наште не искат и да чуят за хранителни добавки и сам си сабирам пари .

до някъде е така  8)

24.11.06
20:26

[quote author=“Lubo0”]Е то добре няма ефект ама ако човек неможе да си позволи да пие по скъп протеин...

По-добре си набавяй протеина от хранене,отколкото от Нутрим  :lol:
А ако е само до да “пииш” нещо си го пии...

24.11.06
20:27

аз 6 месеца съм пил Супер Мас Гейн и по-различен ефект нямаше  .... ако сметнеш процентното съдържание на протеините им и това колко трябва да пиеш за да качваш не излиза толкова евтино!  ....и аз имам същия проблем като при теб ;)  за наще е по-безапасно да се пуши отколкото да взимаш добавки  :lol:  :lol:

25.11.06
11:03

Еми аз гледам да спазвам горе долу добър хранителен режим ама понякога не се издържа.
Другия вариант е щом няма ефект от протеина на Нутрим да пиеш протеин през месец ама да е качествен.

25.11.06
11:14

[quote author=“stevejohn”]На 39г. съм, 180см / 86кг. Наскоро започнах да пия Супер Мас Гейн на Нутрим, но нещо много неясно е написано на етикета как да се приема.
Моля някой вещ в тия неща да ми каже по колко и кога да го пия, съответно за тренировъчен и нетренировъчен ден и колко време да го пия?
Аз май нещо не бях разбрал, та досега си го пия само в тренировъчните дни...
Предварително благодаря на отзовалите се!

По добре си купи ядене за тия пари .... Тва нутрин е пиеш пикаш , пиеш пикаш  :wink:

HO

25.11.06
16:32

Изпил съм сигурно 10-20 кутии по 500 грама от тоя Super Mass. Нема смисъл наистина.

ZO

04.12.06
22:08

Една кутия май към 6 лева беше...За тоя дето е изпил 10-20 кутии-ми 10 кутии по 6лв. е 60лв.,това са 10 кила пилешко филе-ако си беше хапвал по половинка всеки ден за 20 деня ще усетиш по-голям растеж отколкото с десетте кутии на нутрим...И на мен не ми се вярваше на тея твърдения,но разбрах,че наистина от нутрим НИКАКЪВ,ама НИКАКЪВ смисъл няма.По-добре месо :wink:

05.12.06
10:48

Ами Universal Mega Mass 3000 по-добър ли е?Не е кой знае колко по скъп от Нутрим.

05.12.06
19:30

Може да пробваш Hypermass 5000 на Biotech, не е лош като съдържание - 25 гр суроватка и 5 гр креатин на 100 грама.Мисля че беше 20 лева килото. А и има много добър вкус  :)

06.12.06
08:49

аз немоя да ви разбера човека ви пита нещо вия съвсем др пишите ,понеже и аз имам същия проблем и аз чакам да видя отговора.Човека ви пита как се приема вия ...... еми някои които разбира плс да помогне !

HA

31.01.07
19:56

Гейнерът е много добър и е най-широко използвания в България.Пий по 50 гр преди и след тренировка и 50 преди лягане за максимален ефект.

HA

31.01.07
19:57

[quote author=“housemusic”]Изпил съм сигурно 10-20 кутии по 500 грама от тоя Super Mass. Нема смисъл наистина.

На теб проблема явно ти е някъде другаде,а не в геинера...

02.10.14
04:28

казано от hackhard на 31.01.07, 19:56:

Гейнерът е много добър и е най-широко използвания в България.Пий по 50 гр преди и след тренировка и 50 преди лягане за максимален ефект.

И каде е смисълът преди лягане да се тъпчеш с въглехидрат и да омазняваш....

02.10.14
11:39

А къде е смисъла да пишеш в 8 годишна тема?

06.10.14
21:09

А къде е смисълът да я има темата без да може да се дискутира по нея?

Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 07.10.14 19:47.

07.10.14
16:54

Като ви чета се чудя къде е смисълЪТ от пълния член :)

07.10.14
19:47

Извинявам се за члена. Ще си взема поука. Благодаря!

07.10.14
23:47

Чак пък извинявай. Не го приемай лично...още повече, че първия път си го написал пълен. Просто ми прави впечатление масовото неизползване на пълен член напоследък. Ясно ми е, че това е форум, а не дипломна работа, но от друга страна това е грешка, която няма как да оправдаем с фонетика, клавиатура на телефон и т.н.
И за да не изглеждам някакъв всезнайко или професор - сигурен съм, че и в моите писания съм го пропускал ;).

Човече, кой те посъветва да си закупиш от този гейнър? Винаги искай сертификат, когато пазаруваш такива продукти, за да се увериш, че наистина това, което го пише в етикета го има и вътре. Много малко фирми са ми предлагали до сега такъв сертификат, но той е 100% гаранция за качество.

Стоил Антониев, към кого по-точно се обръщаш?
Към тези, които са коментирали гейнъра преди 7-8 години ли?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1