29.11.06
15:53
В смъсъл на килограми,ръст,костна система и т.н.Затова доколкото знам спортистите най-вече боксоьорите не правят секс преди състезания тренировки и т.н. за да имат високо ниво на тестостерон в кръвта.Това вярно ли е?Има ли някакъв страничен ефект?
И ако от химическите препарати има страничен ефект то предполагам че билковите продукти които повишават тестостерона не вредят или се лъжа?
30.11.06
03:09
Добре де, това какво означава? Че не трябва да се прави секс преди тренировка ли? :?
сексът стимулира производството на тестостерон.
30.11.06
17:46
Значи повече секс по добре ;)
Съмнявам се четох в една книга че прекаленото полово разточителство води до отслабване на организма,трудна концентрация и блед цвят на кожата!
Ако беше прав чикиджийте трябваше да са здравеняци ама май е точно обратното :)
Аз доколкото разбирам въпроса искаш да питаш дали ще пораснеш на височина ? Ако е за това не се надяваи много ... Какво каза Астор без тестостерон няма 1 грам мускул да качиш . А половия акт увеличава нивото му (имаше някъде 1 тема за това) но не е хубаво и с това да се прекалява(е тука някои може да ме контрира ;) ) Секс преди тренировка доста ще те изтощи (след половия акт се спира синтезирането на гл в мускула и за това се усеща слабост) така че не е много хубаво . А за “препаратите” има трибестан на билкова основа (екстракт от билката трибулус терестрис) и се води без странични ефекти .
02.12.06
23:45
Съмнявам се четох в една книга че прекаленото полово разточителство води до отслабване на организма,трудна концентрация и блед цвят на кожата!
Ако беше прав чикиджийте трябваше да са здравеняци ама май е точно обратното :)
Oo приятелю повярвай ми...точно така си е...чикиджиите както ти ги наричаш съм сигурен че имат мн по-здрава физика..разбира се има и изключения,но примерите които са пред мен са толкова много че...не мога да ти го докажа,но просто съм убеден в това..
А за “препаратите” има трибестан на билкова основа (екстракт от билката трибулус терестрис) и се води без странични ефекти .
Значи няма шанс да стана като шимпанзе,защото съм чувал,че от приемането на хормони може леко да се поокосмиш и то навсякъде :oops:
[quote author=“viliareal”]
А за “препаратите” има трибестан на билкова основа (екстракт от билката трибулус терестрис) и се води без странични ефекти .
Значи няма шанс да стана като шимпанзе,защото съм чувал,че от приемането на хормони може леко да се поокосмиш и то навсякъде :oops:
Трибулуса е билка не хормон ;) А окосмяването е повече до ген .