Фитнес в Красна Поляна

05.12.06
19:04

Някой може ли да ми препоръча фитнес зала в Красна Поляна,че откакто затвориха залата до стадион Септември трябва да се мъкна до Овча Купел  :roll: .Не търся нещо луксозно, стига ми да има основните уреди  :wink: . Мерси предварително!!!  :)

05.12.06
19:13

аз живея в този район и мога да ти препоръчам доста фитнес зали.Ако знаеш каде е стадион Славия там има два или три . Ако минеш от там няма как да не го забележиш много е голям веднага набива на очи.

05.12.06
23:32

[quote author=“tagira”]аз живея в този район и мога да ти препоръчам доста фитнес зали.Ако знаеш каде е стадион Славия там има два или три . Ако минеш от там няма как да не го забележиш много е голям веднага набива на очи.

То момчето иска в Красна Поляна да не ходи до Овча Купел ,ти пак там го пращаш  :P Hris ,аз също ходех няколко години в този фитнес до стадион Септември ,там започна “кариерата” ми  :D В 28мо училище има фитнес и според мен е в пъти по-добър от този на септември....Има 2 телевизора ,колела ,пътека и всички основни  уреди  :wink: Имаше в Банята преди време ,наскоро чух да се бъзикат че още го има ама знам ли...!!! Както и в 123то училище ,ама и за там не съм сигурен дали го има.......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1