мускулна треска

DA

05.12.06
21:08

значи от както си смених програмата всеки всеки път след като права гърди в понеделник на следващия ден имам мускулна треска не е мн силна но все пак та въпроса ми е това добре ли е или трябва да си сменя програмата :?:  :?:  а тренирам така:

понеделник-гърди  корем
вторник-гръб рамо
сряда и четвъртак почивка(имам мн часове и нямя как да тренирам)
петак-бицепс трицепс
събота-почивка
неделя-крака  корем предмишница

05.12.06
21:12

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=20804

И аз имам всеки път мускулна треска на следващия ден при гърдите. Нормално е. Разкъсване на микровлъкна се води.

05.12.06
22:46

[quote author=“Jorku”]И аз имам всеки път мускулна треска на следващия ден при гърдите. Нормално е. Разкъсване на микровлъкна се води.

От което следва разтеж на мускула. Спокойно, нормално е :)

[quote author=“northshore`”][quote author=“Jorku”]И аз имам всеки път мускулна треска на следващия ден при гърдите. Нормално е. Разкъсване на микровлъкна се води.

От което следва разтеж на мускула. Спокойно, нормално е :)

Да де това имах предвид. Грешка.

05.12.06
22:51

Абе мускулната треска не е определящ фактор за растежа!
Може с нея, може и без нея.
Ако претренирате пак ще я имате
!!!!
:evil:  :evil:  :evil:

[quote author=“marzipan”]Абе мускулната треска не е определящ фактор за растежа!
!!!!

Не става въпрос за тежка мускулна треска а за онова чувство, че си тренирал просто.

ако се оправяш за 36 часа след тренировката - всичко си е наред

FZ

07.12.06
12:32

[quote author=“Jorku”][quote author=“marzipan”]Абе мускулната треска не е определящ фактор за растежа!
!!!!

Не става въпрос за тежка мускулна треска а за онова чувство, че си тренирал просто.

Става въпрос за една лееееека мускулна трескичка .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1