Креатин + Кола ?

HU

07.10.06
16:34

Може ли да се пие кока-кола понеже знам ,че кафе не може та питам за колата ?

Може и кафе. Но да не е скоро след приема на креатин. Имаше подобна тема скоро.

HU

08.10.06
13:06

знам обаче аз питам примерно сутрин като стана и пия креатин и немога да чакам да мине време а немога да се разсъна без кафе и затова поне кола да знам може ли да се пие ?

EM

08.10.06
18:12

чакаш 1 час след креатина и закусваш и пиеш кафе, кафето на гладен стомах не ти го препоръчвам след креатина, а колата и другите газирани напитки според мен нямат общо със този спорт

Малко несериозно звучи това “не мога да се разсъня без кафе”. Стегни се малко и обърни внимание на спорта все пак. Той да е над доста други неща.

17.10.06
16:20

Когато взимаш креатин, най-добре е изобщо да спреш с кофеина, без значение с колко часа разлика го приемаш. Без кафе, черен, зелен чай, кола.

17.10.06
16:33

[quote author=“Ultima Ratio”]Когато взимаш креатин, най-добре е изобщо да спреш с кофеина, без значение с колко часа разлика го приемаш. Без кафе, черен, зелен чай, кола.

Е малко крайно е това... Неможе да се лишиш от всичко все пак  :wink:

ZO

01.12.06
11:51

Зеленият чай пък никога не съм чувал,че пречи на креатина или билдинга като цяло.В него няма толкова много кофеин,даже засилва метаболизма,което не е чак толкова лошо и при качване,щото трябва много храна да се яде.

01.12.06
12:17

Известно ни е , че креатинът задържа H2O в организма.Също така , че кафето и кока-колата съдържат кофеин , който от своя страна има свойството да дехидратира.Моята препоръка преди и след приема на креатин да имаш разтояние 2часа , когато приемаш кофеин.

01.12.06
13:49

[quote author=“Jorku”]Малко несериозно звучи това “не мога да се разсъня без кафе”. Стегни се малко и обърни внимание на спорта все пак. Той да е над доста други неща.

Ами някой хора се пристрастяват дори физически към кафето,защото тялото им е свикнал всяка сутрин да получава някакво определено количество кофеин...затова не е само на психическа основа...

[quote author=“djpetko”][quote author=“Jorku”]Малко несериозно звучи това “не мога да се разсъня без кафе”. Стегни се малко и обърни внимание на спорта все пак. Той да е над доста други неща.

Ами някой хора се пристрастяват дори физически към кафето,защото тялото им е свикнал всяка сутрин да получава някакво определено количество кофеин...затова не е само на психическа основа...

Чувал съм за това. Но не вярвам да няма начин да го намалиш с времето и накрая да не пиеш изобщо.

01.12.06
16:34

ми да ви кажа отностно креатинът и кафето аз пия по много кафе...но когато почна цикъл с кретин напълно спирам кафето...тия дни малко се разгливих та за изпих 1-2 кафета ама поне 2 часа чакам след тях да си взема дозата креатин...

06.12.06
12:22

абее такива дет ми разправят че не могат да се откажат от сутрешната доза кафе и не могат да се събудят за мен са несериозни ...ако толкова ти се спи сутрин потапяш си главата в кофа с ледена вода - по-естествено събуждане здраве му кажи ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1