04.12.06
12:50
На два месеца по една седмица? И ако си начинаещ (3 - 4 месеца стаж) има ли смисъл?
И храненето нормално ли си е през тая седмица?
04.12.06
16:40
еми според мен има смисал ще си починеш и ще се възстановиш.ето сега примерно празниците дето идват са супер време за почивка.
04.12.06
17:01
Аз правя на 3 месеца по 1 седмица почивка. Храната си е същата. Добре ми действа.
04.12.06
21:09
ще си почивате на ония свет бе младежи :twisted: почиваш само ако нещо почне да те наболява или чувстваш че си претренирал няма смисъл да почиваш след 3 месеца тренировки-ти още ни си почнал ше почиваш ЗАМИНАВАИ В ЗАЛАТА! :twisted:
04.12.06
23:40
[quote author=“FIREBLADE”]ще си почивате на ония свет бе младежи :twisted: почиваш само ако нещо почне да те наболява или чувстваш че си претренирал няма смисъл да почиваш след 3 месеца тренировки-ти още ни си почнал ше почиваш ЗАМИНАВАИ В ЗАЛАТА! :twisted:
Хах викаш само си търси начини да не ходи във фитенса :lol: :lol: Не истината е че почивката ще ти подейства доста добре, поне на мен аз направих по миналата седмица така защото направих 3 месеца ии после се чувствах добре, но чак презареден напълно не :)
06.12.06
19:51
на този етап почивка е абслоютно излишна.направи година и тогава мисли за почивки.аз за близо 4 години унищожителни тренировки съм почивал само веднъж и то защото ме боляха предмишниците от бицепса и като се върнах в залата след 1 седмица насекаде с по 5 кила по-малко дигах.на мене лично не ми вляят добре тия почивки и мисля че са извинение за мързеливци
06.12.06
22:15
Мускулът расте докато почива,а не в залата.
Това е едно. Другото е, че са си индивидуални. Доколкото си спомням от предишни дискусии по темата рядко има някой, който твърди, че на 3-4 месеца 1-2 седмици почивка са излишни. Но пак казвам, това си е въпрос на вкус и лична нужда. Но на 6 месеца вече е добре да се дадат 2 седмици примерно, защото трябва да дадеш шанс на тялото си да регенерира. Бодибилдингът изтощава имунната система например, така че всяко нещо трябва да е с мярка. Почивката не е излишна.