12.10.04
20:10
Еи обиколих половината град да тарся тая соя секи кат го питам се е дно му приказвам на японски!Даже една продавачки кат я попитах след дълготраино пулене и мращене оглеждаики стоките в дадения супер вазкликна-
“Имам леща!”
Е какво е това?
Моля някои да ми обясни каде се продава това чудо как изглежда и колко струва!!
Даже ми предложиха на едно място от онези жалти ядки сас странен вкус!
Нито аз знам какво тарся нито мога да обясня на ептен заблудените продавачи!
Моляви се някои да обясни това разтение!
Смятам 4е не само аз имам този пр. да знам 4е има много теми за соята но не ме устроиват!
12.10.04
21:54
магазини за диетични храни бе човек
13.10.04
09:22
www.fao.org/ ag/icons/soy.jpg ето така изглежда, соята си е точно “малки жълти ядки” във Варна 1 кг. струва струва стотинки, на соевите продукти не съм им гледалал цените
Соя - http://www.cofe.ru/Garden/Images/food/soya.jpg , а като се опече или изпържи става кафеникава. Според ме е много добра особено за период на маса тъй като има 36.9% белтък, мазнини 20.7 и въглех. 24,9. Мисля че линка ще помогне. Соевите продукти - има соеви шницели по 1.20 лв 200 грама с 50% белтък ама са много гадни на вкус и има друго дето е на ситно каето се добавя кум каймата например. Ами май то ва е за сега
24.10.04
17:28
Абе тая соя на хапки задължително ли е да си я варя или може да си я хрупам ?:)
Според мен е най-добре да се накисне в гореща вода след това да се изцеди, да се нареже на ситно и да си направиш един здрав омлет. И яко белтък ще има вътре нищо че е растителен. Пак ще има файда :)
26.10.04
17:53
Това с омлета звучи добре, май ще се пробва.
Иначе ядките ги продават по будките за ядки в София. Не знам при теб как е....
02.11.04
10:39
oki mersi! :D