При тичане усещам болка в гръбначния стълб

01.12.06
14:03

При бягане усещам остра болка в долния край на гръбначния стълб (снимка)) и не мога да разбера от какво е. При ходене и стоене на 1 място не усещам болка, но когато тръгна да бягам съвсем леко започва адска болка. Не съм се натоварвал, освен когато правих крака и кляках, но кляках с килограмите коитои клякам всеки път. Някакви предположения от какво е? Ще отида на лекар, но просто да се посъветвам и тук

01.12.06
14:09

Най-оптимистичното е, че някой нерв се обажда. Може да е от спане на криво, истиване или физическо притискане.

Може да имаш и леко възпаление. Признак за това е туптяща болка, ако имаш такава. Но може и без такава, пак да има.

При всички положения, почивай. И евентуално що помогне намазване с ракия и масаж, ама второто може и да не окаже вредно зависи от случя.

Ако оплакванията продължават-лекар.

01.12.06
14:37

И аз си мисля, че е някой нерв. Дано е така. Ще отида скоро ако болката продължи. Благодаря ;)

може и килата да са пречина. по тежките хора ги боли кръста при тичане.

02.01.07
17:27

Спираш всякакво натоварване и се подлагаш на акупунктура или акупресура,докато не се възстановиш напълно.В противен случай ще береш големи ядове,каквито и аз брах.
Не се хващай на въдицата “клин ,клин избива” ,че такива клинове ще си набиеш,че не си е работа!!!Не питай старило, а патило!!!zigun

P.S.Честита Нова Година

02.01.07
18:31

Всичко отмина отдавна.

Прочетох някъде, че по тежките хора ги боляло кръста - 184см съм висок на 72кг...

04.02.07
17:54

Гадно имах подобни болежки на десния крак точно под кръста даже имаше дни ж който не мога да стана от леглото.Спрях зала,почивах не мина и на лекар.Правиха ми снимки щот се съмняваха за някой прешлен но се оказа нерв.14 дена на някви успокоителни и много релакс и мина.Почнах зала 3 месеца след това и да чукна на дърво сега сам добре. 180 см на 74 кг :) Отиди на лекар задължително щот не е шега работа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1