Търся качествен протеин!

SI

06.12.06
13:55

Здравейте,

искам да си взема качествена напитка за покачване на маса. Досега ползвах гейнър Юнивърсал Мега Мас 3000, но един приятел ми каза, че в диетата ми има много въглехидарти и е по-добре а пия протеин като добавка. Можете ли да ми препоръчате качествен не-български проитеин. Ще се радвам на мнение на хора с повече опит. Аз съм 184см, 71 кг.

Champion Nutrition - PureWHEY Stack
Optimum Nutrition - 100%WHEY Gold Standard

FZ

06.12.06
14:56

100 % Whey Gold Standart на Optimum Nutrition .

[quote author=“manson”]Champion Nutrition - PureWHEY Stack

Двата най - добри протеина според мен в момента. Освен продуктите на BSN не мисля, че друг може да се сравнява с тия 2та.

[quote author=“Jorku”][quote author=“manson”]Champion Nutrition - PureWHEY Stack

Двата най - добри протеина според мен в момента. Освен продуктите на BSN не мисля, че друг може да се сравнява с тия 2та.

Тука се изказа малко неподготвен  :wink:

[quote author=“manson”][quote author=“Jorku”][quote author=“manson”]Champion Nutrition - PureWHEY Stack

Може. Не съм използвал много фирми. Просто и аз бих написал същите два които и ти. Както и да е  :wink:

[quote author=“Jorku”][quote author=“manson”][quote author=“Jorku”][quote author=“manson”]Champion Nutrition - PureWHEY Stack

Може. Не съм използвал много фирми. Просто и аз бих написал същите два които и ти. Както и да е  :wink:

Идеята е че BSN даже нямат чист протеин, а ти казваш, че е най-добрия. Не може нещо да е най-добро при положение, че не съществува. Е, освен ако “най-доброто предстои”  :wink:

06.12.06
21:46

We all know it tastes like shit, but it works - Оptimum Nutrition 100% Whey :twisted:
Champion Nutrition - пък са страхотни на вкус.
А колко по-добри протеини има .... обаче не ми се мисли на какви цени биха се появили в БГ :evil:

[quote author=“emzo”]We all know it tastes like shit, but it works - Оptimum Nutrition 100% Whey :twisted:
Champion Nutrition - пък са страхотни на вкус.
А колко по-добри протеини има .... обаче не ми се мисли на какви цени биха се появили в БГ :evil:

Само виж на Nectar (най-вкусните) цените  :wink:

07.12.06
12:23

Sinnerman
А от гейнъра качи ли нещо?В смисъл доволен ли си от него... :oops:

VS

07.12.06
12:39

продавам OPTIMUM 100% Whey Classic 2lb. 55lv. !

SI

07.12.06
13:51

[quote author=“mnh”]Sinnerman
А от гейнъра качи ли нещо?В смисъл доволен ли си от него... :oops:

Ами качвам принципно -особено на гърди. Не знам дали не съм генетично предразположен към това, но съм доволен. Още повече, че гейнъра ми дава и енергия за тренировка. Проблем е обаче, че малко множко ми идват въглехидратите и почвам да пускам малко коремче (въпреки че правя доста преси). Затова искам да си взема протеин

KO

07.12.06
20:07

Тоз гейнър е абсолютен боклук. Не виждам с какво може и да ти е помогнал. Погледни етикета само, на 180 грама има само 40 грама протеин. Аз имам към 3 килограма от Мега Мас 3000 и се чудя на кой да ги подаря.

08.12.06
00:47

[quote author=“manson”]Champion Nutrition - PureWHEY Stack

а какво Ще  кажете за протеините на SCITEC NUTRITION, кофтито е 4е в доза се падат около 19гр  а при  горните две  марки се  падат в  доза около 23 гр протеин,но  като ка4ество  как са някои пробвал ли ги е протеините на тази фирма дали си струва офертата 5 кила за  80 евро

SI

08.12.06
11:49

Не знам дали е добра идея да пия гейнър преди и след тренировка (само в тренировъчен ден) и протеин в нетенировъчен ден. Идеи?

FZ

08.12.06
12:10

[quote author=“valentinik46”][quote author=“manson”]Champion Nutrition - PureWHEY Stack

а какво Ще  кажете за протеините на SCITEC NUTRITION, кофтито е 4е в доза се падат около 19гр  а при  горните две  марки се  падат в  доза около 23 гр протеин,но  като ка4ество  как са някои пробвал ли ги е протеините на тази фирма дали си струва офертата 5 кила за  80 евро

SCITEC е доста добра фирма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1