07.12.06
13:47
на 16 години съм 177см 77кг може ли малко помощт за този геинер понеже немога да разбера по колко да взимам и кога, в нетренировачните дни също трявба ли да се пие не трябва ли колко грама е тази лажица?! 2 пъти дневно ли ?!?! плс помогнете спешно е
07.12.06
16:21
ако мислиш да качваш маса само с този гейнер шще ти е малко трудно.По принцип трябва да пиеш по 150-200гр за да качиш.Има и риск даже голям от омазняване наи добре си вземи протеин(85-90%)+креатин+глутамин.Аз използвам тази комбинация и съм доволен.
Въпроса ми е как се зима този геинер а не кво да си купя за това съм имал пари тва съм купил :twisted: :twisted: просто ме инт как се зима щото немога да го разбера понеже тази лажица няма никаде написана колко грама е ... , и през нетренировачните дни зима ли се пак или не и по колко тва питам !
07.12.06
16:30
3 пъти на ден по 50гр сутрин преди и след тренировка 1с.л. с връх е = 15гр. В не тренировъчни дни си яж друго щтот наистина щте се омазниш от тоя геинер
08.12.06
09:33
[quote author=“caspera”]Въпроса ми е как се зима този геинер а не кво да си купя за това съм имал пари тва съм купил :twisted: :twisted: просто ме инт как се зима щото немога да го разбера понеже тази лажица няма никаде написана колко грама е ... , и през нетренировачните дни зима ли се пак или не и по колко тва питам !
лъжицата е 15 гр. с връх пиеш сунтрин и след тренировка по 3,така пише на опаковката така е правилно!В нетренировъчен ден сунтрин 3 лъжици или между храненетата(1 доза)ако имаш повече количество може и още 1 прием да вкараш.